×
Menu

Surfskates

Sortering
Mærker
Længde
Nulstil

Sortering

Anvend

Mærker
NulstilAnvend

Længde
NulstilAnvend

Surf på gaderne med et komplet surfskate

Surfskates, eller surf skateboards, er skabt til at simulere følelsen af at surfe. Surfskates er designet anderledes end skateboards og longboards. De har surfskate trucks monteret forrest, og med disse trucks kan man bevæge sig på en måde, der minder om surfing. På et ægte surfskate kan du pumpe og skabe fremdrift helt uden at dine fødder behøver at røre jorden.

Et komplet surf skateboard udmærker sig ved at være samlet og klar til brug, så snart du har pakket det ud.

Hvilken størrelse surfskate skal jeg bruge?

Komplette surfskates fås i forskellige størrelser. Som regel er decksne mellem 30 og 40 cm lange. En tommelfingeregel er, at jo højere man er, des længere deck bør man vælge. Du bør også tage højde for din erfaring med surfskating og andre boardsports. For eksempel vil korte surfskates være mere agile, mens længere surfskates er mere stabile og balancerede og af den grund er det oplagt, at man som begynder vælger et længere deck.

Er surfskating svært?

Surfskating er dels en sportsgren i sig selv og dels en metode til at træne surfing. Folk i alle aldre og på alle niveauer kan dyrke surfskating - og det er ikke afgørende, om man har erfaring fra andre discipliner som fx skateboarding eller longboarding. Det kræver dog øvelse at komme igang med surfskating, og det vil tage lidt tid, inden man føler sig helt sikker på boardet. Husk at surfskating handler om at cruise og at have det sjovt, så tag den med ro, og sæt dit eget tempo.

Hvis du gerne vil i gang med at dyrke surfskating, kan du tjekke vores guide til surfskating for begyndere.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser