×
Menu

Crash pants og polstrede bukser

  Filter
Mærker
Størrelse

Hvorfor skal jeg have crash pants på?

Spørgsmålet er: Er der nogen som helst grund til ikke at have et par crash pants på? Og nej - der er ikke en god grund til ikke at bære crash pants eller crash shorts, som de også kaldes. Disse bukser tilbyder en masse beskyttelse på hofterne og halebenet, og de kan spare dig fra en masse blå mærker på disse kropsdele.

Der er intet værre end et brudt haleben. Hvis du tager et direkte slag på halebenet uden et par crash pants, kan du ende op i en situation, hvor selv små fald på din bagdel, vil være meget smertefulde. Det er også grunden til, at mange gode skiløbere og snowboarders har dem på.

Vi har et bredt udvalg af forskellige typer af crash pants og en ting, som du skal overveje, er hvorvidt du foretrækker et par crash pants med en stram pasform, som kan bæres under dine normale bukser, eller om du vil have et par, som har en mere regulær og løs pasform, hvilket kan bæres som et normalt par shorts.

Det store spørgsmål som står til at blive besvaret er: Får et par crash pants din bagdel til at se stor ud? Nej - de gør de ikke - men hvis de gør, er de det værd.

Som en kunde engang skrev i en anmeldelse:

"One bad fall made me realize how sad I was when I couldn’t snowboard for weeks. Joy over vanity, I say. Save the vanity for the hot tub!" ("Ét slemt fald fik mig til at indse hvor ked af det jeg blev, da jeg ikke kunne stå på snowboard i flere uger. Glæde over forfængelighed, vil jeg sige. Gem forfængeligheden til boblebadet!")

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser