Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Crash pants og polstrede bukser

  Filter
Mærker
Størrelse

Hvad er crash pants?

Crash pants - som også kaldes polstrede shorts eller impact shorts - er beregnede til at beskytte lår, hofter og balder mod skader, når du falder. Dette stykke udstyr kan redde dig fra at få blå mærker på kroppen, når du falder på rulleskøjter. Polstrede shorts er komfortable, lette at have på og passer perfekt under dine bukser.

Er det besværet værd at skaffe sig et par crash pants?

Det er altid en god idé at have crash pants på, så du kan sikre dine hofter og haleben mod de hårde underlag. Selvom polstrede shorts altid anbefales til begyndere, der træner deres balance på rulleskøjter, er de også enormt populære blandt professionelle. Man kan altid ende med at styrte, og selv de mest erfarne skatere beskytter deres kropsdele, når de har intensive sessions.

Valget af de rette crash pants til dig

Det første du bør overveje, når du køber crash pants er størrelsen. Pasform er nøglen til succes. Er de løse, vil de glide rundt på kroppen og ikke absorbere stød lige så godt. Er de for stramme, vil de begrænse dine bevægelser, og du kan risikere at strække polstringen i stykker, så den mister elasticitet og evne til at absorbere stød. De forskellige brands har forskellige størrelser, så husk at holde øje med produkternes størrelsesguides. Det beskyttende materiale i crash pants kan nogle gange blive beskadiget i vask, så det er værd at se efter nogle materialer, der har god åndbarhed og er gode til at absorbere fugt.

Du kan enten vælge blød eller hård beskyttelse. Hård beskyttelse giver maksimal beskyttelse mod stød, men de har tendens til ikke at bøje, når du bevæger dig. Blød beskyttelse er mere fleksibelt på bekostning af evnen til at absorbere de aller hårdeste slag, men de kan sagtens beskytte mod blå mærker.

Hvis du leder efter shorts, som specifikt egner sig til vintersport, kan du gå på opdagelse i vores crash pants til snowboarding, skiløb eller skøjteløb.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser