Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Knæbeskyttere BMX

  Filter
Mærker
Størrelse

BMX knæbeskyttere er den vigtigste benbeskyttelse

Knæene er en af de kropsdele, man oftest lander på, når man falder. Det gælder både i BMX og mange andre former for actionsport. BMX knæbeskyttere beskytter dine knæ, når du styrter, og de kan skåne dig for skader, der ellers kan holde dig af cyklen i månedsvis. De anbefales naturligvis til begyndere, men erfarne BMX riders, der laver mere risikable tricks bør også beskytte sig selv.

Hårde knæbeskyttere eller bløde knæbeskyttere?

Indenfor beskyttelse til BMX-cykling er hårde og bløde knæbeskyttere de to hovedtyper. Hvilken type, der er bedst til dig afhænger af din stilart og/eller dine præferencer.

Hårde knæbeskyttere er det bedste valg i forhold til at opnå høj beskyttelse og dermed formindsket risiko for skader. De hårde skaller er i stand til at absorbere kraftige slag på grund af deres holdbare konstruktion. For park BMX-riders der kan lide at komme op luften, er disse kraftige beskyttere det sikreste valg. Nogle modeller kommer med BMX benbeskyttere, der går ned over skinnebennet.

Bløde knæbeskyttere har en mere behagelig pasform, da de sidder mere stramt omkring knæene. De er lettere og fylder mindre end knæbeskyttere med hårde skaller, så man både kan have dem på under og udenpå buskerne.

Det er en klog beslutning, at beskytte sine knæ med enten bløde eller hårde knæbeskyttere. I dagligdagen bruger vi hele tiden vores knæ til at komme omkring, så det er vigtigt at passe så godt på dem som muligt. Tag også et kig på vores udvalg af BMX skinneben og ankel beskyttelse, hvis du har brug for yderligere benbeskyttelse.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser