×
Menu

Hjelme til snowboarding

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Størrelsesjusterbar
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Værd at vide

Snowboardhjelme øger selvtilliden

Snowboardhjelmen sikrer ikke kun dit hoved imod skader, men den giver også et løft til selvtilliden, så du bedre kan lære nye tricks. Alle de hjelme du ser i denne kategori er bygget til at absorbere slag, og de er godkendte til at blive brugt til snowboarding.

Designet af hjelme har udviklet sig rigtig meget i de senere år, og i dag findes der et bredt udvalg af stilede hjelme på markedet. Ved siden af de mere klassiske designs, har du også mulighed for at vælge hjelme med ventilationssystemer, så du kan få reguleret temperaturen i hovedet, og du kan også få hjelme med mulighed for at skifte visiret ud.

Mange spørger til forskellen på cykelhjelme og snowboardhjelme. Den største forskel består i at cykelhjelme generelt ikke er bygget til at kunne klare lige så kraftige slag som ski- og snowboardhjelme. I denne kategori finder du mange hjelme, der er beskrevet som skihjelme. De byder på præcist samme grad af beskyttelse som snowboardhjelme.

Hvilken størrelse skal min snowboardhjelm have?

Pasformen er det vigtigste på din snowboardhjelm. Den skal sidde tæt og komfortabelt - hvis den ikke sidder ordentligt, vil det ikke kun gå ud over komforten, men det vil også formindske graden af beskyttelse. For at få den rette størrelse, skal du måle hovedomkredsen, hvor dit hoved er størst, over ørerne, med et blødt målebånd. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan man gør dette, kan du tjekke vores guide til hvordan din hjelm skal sidde.

Størrelserne varierer fra model til model, så sørg for at tjekke størrelsesguiden for den enkelte hjelm. Derudover er mange hjelme designet så du kan tilpasse størrelsen, så hjelmen kommer til at sidde endnu mere tæt. Husk også at tage højde for, om du kommer til at bruge en hue under hjelmen, og om hjelmen er kompatibel med dine skibriller.

Der findes mange andre former for snowboardbeskyttelse, som kan hjælpe med at holde sikkerhedsniveauet højt på bjergene. Hvis du eksempelvis ofte falder i forbindelse med nye tricks, kan det være en god idé at skaffe et par snowboard crash pants.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser