Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Skinnebensbeskyttere og ankelbeskyttere

  Filter
Størrelse

Ankelbeskyttere og skinnebensbeskyttere er helt essentielle

Ankelbeskyttere og skinnebensbeskyttere er vigtigt beskyttelsesudstyr, hvis du vil undgå skader, når du står på trick løbehjul. Til trods for at ankelbeskyttere og skinnebensbeskyttere ikke er så udbredte, kan brugen af dem hjælpe dig med at fokusere på dine tricks uden frygt for at komme til skade.

Skinnebensbeskyttere er designet til at beskytte benet under knæet, og det er helt klart en fordel, at man slår sig mindre, når man fx træner sine tailwhips, hvor man kan slå decket ind i skinnebenet. Moderne skinnebensbeskyttere er designet til at være lette og holdbare, og når de bliver udsat for slag, vil de hærde, så de kan beskytte maksimalt. Ankelbeskyttere er designet på samme måde, og de fungerer på en lignende måde omkring anklerne.

Ankelbeskyttere støtter vigtige punkter

Ankelbeskyttere giver støtte omkring svangen, og i det hele taget kan de give mere komfort, når du står på løbehjul. Derudover kan ankeltstøtter fremme helingsprocessen og reducere hævninger, hvis du bliver ramt af dit deck eller forstuver din ankel.

Uanset hvor meget erfaring du har på løbehjul, er det altid en god idé at have beskyttelse på. Det kan både booste din selvtillid og beskytte dig mod skader.

Andre vigtige former for beskyttelse omfatter knæbeskyttere og albuebeskyttere.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser