Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Jakker

  Filter
Mærker
Størrelse

Skater jakker: Hold varmen men se cool ud

Her finder du skater jakker, som ikke kun ser godt ud når du er udenfor, men også holder dig varm når en hoodie eller crewneck ikke er nok. Vi har en stort udvalg af det sejeste udetøj, så du bliver holdt varm, hvad end du er en mand, kvinde eller barn. I denne kategori finder du jakker i alle slags designs, farver or former. Vi har populære mærker så som Dickies, Element, Etnies, DC Shoes og mange andre.

Vi tror på at du ikke skal vælge mellem at fryse mens du skater og blive indenfor, bare fordi det er en kold dag. Derfor er alle de jakker vi sælger lavet til skating og designet til at give dig optimal pasform og maksimal holdbarhed. På denne måde kan du yde dit bedste når du er i skateparken, på vert rampen eller på dit ynglings street spot.

Som du sikkert allerede ved er streetwear og skatewear blevet en del af mainstream moden og bliver båret af alle, lige fra kendte, til folk som dig og mig. Derfor er udetøjet i denne kategori ikke kun perfekt til skating. Du kan finde klassiske college jakker, windbreakers, regnjakker og meget mere. Vi prøver altid at have et stort udvalg af jakker, så du kan forblive varm, ligegyldigt om det er i forbindelse med et formelt look eller bare et casual urban look.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser