×
Menu

Vedligeholdelse af side-by-side rulleskøjter

  Filter
Farver
Mærker

Værd at vide

Hvordan vedligeholder man sine side-by-side rulleskøjter?

Selvom side-by-side rulleskøjter ikke kræver en hel masse vedligeholdelse, er det nogle gange nødvendigt at stramme møtrikker og bolte og at rense sine kuglelejer en gang i mellem. Heldigvis kan det hele gøres på samme tid. Beskidte kuglelejer kan begynde at larme og rulle dårligere end de gjorde da de var nye. Rensemiddel specifikt til kuglelejer kan bruges til en grundig rensning, der fjerner skidt, så kuglelejerne kan rotere frit igen.

Hvor ofte bør man rense sine kuglelejer?

Hvis man står på rulleskøjter jævnligt, kan det være en god idé at rense kuglelejerne med 2 - 3 måneders mellemrum. Det kan være, at du har behov for at rense dem oftere, hvis du ofte skater på steder, hvor der er meget skidt, og kuglelejerne derfor hurtigere bliver beskidte. Hvis du står på side-by-side rulleskøjter indendørs, vil du naturligvis ikke have behov for at rense dine kuglelejer så ofte.

Hvilket værktøj bruges til at justere side-by-side rulleskøjter?

Uanset om du har mange års erfaring, eller lige er begyndt at stå på side-by-side rulleskøjter, vil der opstå et tidspunkt, hvor dele som fx hjul, bolte og trucks skal skiftes ud. Derfor skal du sørge for, at du har det rette værktøj til at skifte de forskellige komponenter på dine rulleskøjter.

Skate tools til side-by-side rulleskøjter er en multi-purpose gadget, der kan skrue på alle møtrikker, trække kuglelejer ud, løsne kingpin osv. Dette værktøj er perfekt, hvis du gerne vil skifte dine bushings, hjul eller trucks som led i en opgradering eller en udskiftning af nedslidte dele. Nogle side-by-side rulleskøjter leveres med en unbrakonøgle, der hjælper med at fjerne den bolt, der holder toe-stopperen på plads.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser