×
Menu

Crash pants til snowboarding

  Filter
Størrelse

Crash pants til snowboarding absorberer slag ved styrt

Mange snowboardere vælger at bruge polstrede crash pants, der beskytter hofter, lår og haleben. De kaldes også for snowboard butt pads, og de passer fint under dine snowboard bukser. Polstringen er lavet af EVA skum, der effektivt absorberer stød, mens lycra eller spandex bruges til at holde det hele sammen.

Polstrede snowboard shorts kan være nyttige for snowboardere på alle niveauer. Når man som begynder er i gang med at lære at kontrollere sit board, vil man ofte falde på halebenet, og uden beskyttelse, kan man let beskadige det. Beskyttelsen er strategisk placeret i de områder, hvor der er stor risiko for, at man kommer til skade i forbindelse med styrt. Crash pants kan også være med til at redde mere erfarne riders, da de kommer op i høj fart, og har brug for beskyttelse over hele kroppen i tilfælde af styrt.

Mange snowboardere vælger også at beskytte deres ryg, da rygskader har store omkostninger. Hvis du er interesseret i effektiv beskyttelse af din ryg, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af snowboard rygskjold.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser