×
Menu

Bolde og pucks til rullehockey

En puck eller en street hockey bold er nødvendig
Hvis du ønsker at spille street eller rulleshockey, er der brug for en puck eller street hockey bold. Målet kan improviseres, men det er ret svært at spille uden noget at slå til med hockeystaven.

I denne kategori finder du rulleshockey bolde og bløde pucks. Der findes en række forskellige bolde, der passer til rollerhockey, men der er store forskelle i vægt og hårdhed i de forskellige bolde. Det betyder, at uanset om du spiller udendørs eller indendørs, og hvilken temperatur du spiller i, finder du en passende hockeybold her.

Hvis du vælger at spille med en streethockey bold, skal du overveje, hvilket vejr du vil bruge den i. Hvis du spiller i meget koldt vejr, skal du vælge en blød bold, men hvis du primært skal spille i varmt sommervejr, skal du gå efter en meget hård bold. Hvis du spiller i alle slags vejr, anbefaler vi at du køber en mellemhård bold. Temperaturen har en stor indflydelse på, hvordan boldens bounce vil være, men bestemmer også hvor meget grip bolden har på underlaget og din hockey stav.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser