Black Friday Week
Spar op til 50%  -  Mere end 3.000 nedsatte varer!  -  Vis tilbud
×
Menu

Bremser til inliner

  Filter
Mærker

Har inline rulleskøjter bremser?

Bremseklodser til inline rulleskøjter (kaldes også rulleskøjte bremser), findes ofte på fitness inliners. Disse bremser består af en hård gummiklods, som sidder på bagsiden af rulleskøjten bag støvlens bagerste hjul. Bremser til inliners gør, at du kan bremse ved at løfte forenden af rulleskøjten, så bremseklodsen tvinges mod asfalten. Da dette er den letteste måde at bremse på inline rulleskøjter, er bremseklodser et helt essentielt værktøj til begyndere.

Forskellige slags bremser til inliners

Fitness og hobby rulleskøjter har enten traditionelle bremser eller Advanced Braking System (ABT). Som nævnt består traditionelle bremser af gummiklodser, som sidder bag på rulleskøjten. Oftest er bremseklodsen monteret på den højre skøjte, men den kan flyttes over på venstre støvle, hvis man bedre kan bremse med venstre fod. Den største forskel på traditionelle bremser og ABT bremser er, at ABT-systemet er lettere at bruge, og derfor er et rigtigt godt valg for begyndere.

Huske at skifte bremseklodserne på dine rulleskøjter

Før eller siden vil de bremseklodser, som sad på dine rulleskøjter, da du fik dem, være nedslidte og kræve udskiftning. Det er meget let at skifte dem, og det kræver kun en ny bremseklods, en unbrakonøgle og et par minutter af din tid. En vigtig ting at huske er, at skifte bremseklodsen før den er helt nedslidt, da en nedslidt bremseklods ikke har særlig god bremseevne.

Hvis du leder efter bremser til dine side-by-side rulleskøjter, er det en god idé at tjekke vores bremseklodser og toe stops til side-by-side rulleskøjte ud.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser