Jul
Bestil senest 20. dec.  -  Læs mere
×
MENU

Inliner Bremser

  Filter
Mærker

Dine inliner bremser vil blive slidt ned

Der er ingen vej uden om den her. På et tidspunkt vil dine formonterede bremser blive slidt ned, og de skal udskiftes. Heldigvis er denne procedure meget simpel, og det vil normalt kun kræve et nyt sæt af skatebremser, en unbraconøgle og et par minutter af din tid. Med andre ord er der ingen grund til at tage dine inliners til butikken for at få dem udskiftet.

En meget vigtig ting at huske er at skifte inliner bremserne, før de er helt nedslidte. Hvis dette allerede er sket vil det måske være mere svært at udskifte den. Hvis du har nogle problemer med at udskifte dine bremser, så tøv ikke med at kontakte os i vores butik eller via telefon.

Hvis du er en speed eller fitness-skater, vil vi klart anbefale, at du monterer en skatebremse på mindst en af dine skøjter. Hvis din primære skate destination er parken, vil det gå fint uden en bremse. På ramperne kan en bremse faktisk være ret irriterende og en uønsket forhindring.

I denne kategori vil du kun finde inliner bremseklodser og inline skate bremser. Hvis du er på udkig efter bremser til sine side-by-side skates, burde du tjekke denne kategori ud.

Selv om vi måske ikke sælger de skøjter, su bruger, har vi muligvis stadig skate bremser til dem, så tag et kig på vores brede udvalg på denne side. Hvis du ikke kan finde de bremseklodser, du er på udkig efter, tøv ikke med at kontakte os.

e-mærket