Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Tilbehør til Løbehjul og Diverse

  Filter
Mærker

Værd at vide

Hvilket tilbehør findes der til trick løbehjul?

At have det rette tilbehør til løbehjul er essentielt for enhver, der gerne vil opgradere eller modificere sit setup. Denne kategori indeholder alt tilbehør til trick løbehjul - inklusiv værktøj, bar ends og løbehjulsstativer.

Værktøj til løbehjul bør være en af de første ting som folk, der står på løbehjul skaffer. Et T-formet skate tool er afgørende for, at du kan stramme løse skruer og holde dit setup stramt.

Du vil muligvis også gerne opgradere dine bar ends (løbehjulets styrpropper). Bar ends forlænger levetiden på dit setup, og de beskytter din bar mod at gå i stykker. Derudover er stativer til løbehjul en god tilføjelse til dit inventar, så du kan sikre, at dit løbehjul står sikkert, når du ikke bruger det.

Kan jeg samle mit eget trick løbehjul?

Mange løbehjul fås samlet, men hvis du føler, at du har evnerne til det, er det muligt at bygge dit eget trick løbehjul fra bunden. Du skal bare sikre dig, at du har alle de rette dele og det rette værktøj til at samle delene. Hvis du er helt ung og ikke har så meget erfaring med at bruge værktøj, er det en god idé at have en voksen i nærheden, når du samler løbehjulet.

Hvis du gerne vil lave et helt personlig løbehjul, men ikke ved, hvordan du skal gøre, så tag et kig på vores Custom Scooter Builder. Ellers kan du også se vores Guide til at Samle Løbehjul, hvis du rigtig gerne vil samle dit løbehjul selv, men har brug for lidt instruktioner.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser