×
Menu

Scooter Accessories & Miscellaneous

  Filter
Mærker

Værd at vide

Mangler du de sidste reservedele til dit trick løbehjul?

Er du ved at samle de sidste reservedele sammen til dit trick løbehjul? Dette er det rette sted at lede. I denne kategori vil du finde reservedele, udstyr og andet tilbehør som ikke passer ind i de andre kategorier.

Du vil finde alt fra forskellige redskaber og spacers til låse til dit løbehjul og base-stands, som tillader dig at parkere dit trick løbehjul uden at risikere, at at den vælter. Hvis du gerne vil køre om aftenen, kan du også finde små lygter i denne kategori, som er nemme at installere og bruge og som også holder dig sikker og synlig på vejene.

Lad os hjælpe dig med at samle dit trick løbehjul.

Hvis du ikke er så vild med at installere reservedele selv, er en anden mulighed at købe vores trick løbehjul samle-service, hvor vores trick løbehjul workshop vil sørge for at dine løbehjulsdele bliver samlet ordentligt og justeret til at passe til dine behov. Det er vigtigt for dit trick løbehjul, at dine reservedele er installeret korrekt. Skruer og bolte som ikke er fastspændte kan være farlige, og dele som ikke passer sammen kan forårsage svær hovedpine. Hvis du føler dig usikker på, hvordan du installerer dine løbehjuls-dele, kan du overlade det til vores professionelle team. Hvis du har nogle spørgsmål omkring trick løbehjul reservedele, tøv ikke med at give os et kald og så vil vi finde ud af noget.

Diverse kategorien kan indeholde nogle reservedele til dit trick løbehjul, som du ikke vidste, at du havde brug for - eller måske endda at de eksisterede. Farverige wraps til styling af dine barer eller en specifik trickløbehjul rygsæk for nemme rejsemuligheder - det findes alt sammen her.

Bliv inspireret til hvordan du kan give dit trick løbehjul den ekstra lille opgradering, som tilføjer en masse mere værdi.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser