Glædelig Valentinsdag
Særlige tilbud og rabatter  -  Vis tilbud
×
Menu

Top Caps

  Filter
Mærker
Materiale

Præster dit bedste med en ny BMX top cap

BMX top caps findes øverst på din forgaffel - lige over headsettet. Denne lille komponent bliver ofte overset, selvom den er helt afgørende. Den presser ikke alene din forgaffel og frempind ud mod kronrøret på dit stel. Den sørger også for, at dit headset holdes på plads for at sikre, at du kan dreje styret smidigt.

Der er flere navne for top caps - fx BMX compression bolt, compression cap eller fork bolt. Alle disse udtryk refererer til den samme komponent, og de bruges i flæng. BMX top caps er normalt lavet af aluminium, for at sikre, at de ikke føjer for meget vægt til dit setup.

Det er altid vigtig at undersøge, om top cappen er kompatibel med din forgaffel, før du køber den. Det allervigtigste er gevindets størrelse, som du kan finde i vores produktbeskrivelser og specifikationer.

Sådan monteres og afmonteres top caps

Installation og afmontering af top cap er en ret simpel opgave. For at udskifte din top cap, skal du først løsne bolten i din frempind - enten med en 6 eller 8 mm unbrakonøgle. Når du har gjort det, skal du bare bruge en passende unbraconøgle til at løsne den gamle top cap og skifte den ud med den nye. Sørg for at top cappen er skruet ordenligt fast, så dit setup føles robust.

Vil du gerne opgradere andre dele på din cykel? Tjek vores udvalg af BMX forgafler.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser