×
Menu

Hjelme - Surf

Værd at vide

Der er mange fordele ved at bruge en hjelm. Det afhænger naturligvis af hvilken sport du anvender den til, men det er altid bedre at have en hjelm på, end ikke at have en på. Hvad end du dyrker wakeboaridng, kajakroning eller står på vandski bag en båd, er det altid vigtigt at du beskytter dit hoved. Til dette formål har vi forskellige løsninger.

Når du skal finde en wakeboard hjelm eller en hjelm til en anden vandsport, bør du have 3 ting i mente:

  • Du skal finde den rigtige hjelm til sprotsgrenen
  • Mål dit hoved korrekt
  • Den sidste ting du skal gøre, er at sikre dig at hjelmen har et sikkerheds certifikat (Alle vores hjelme har et sikkerheds certifikat)

En wakeboard hjelm

En wakeboard hjelm er en ret standard hjelm. Skallen er hård og har en blød liner, som er lavet af det bløde ekspanderbare materiale, polystyren. Dette giver hjelmen en høj grad af penetrations modstand og energi absorbering.

En wakeboard hjelm ligner en cykel hjelm, eftersom den også har en half-shell og dækker toppen af hovedet, panden og bagsiden af hovedet. Den strammes med en hage strop og dækker som regel ikke ansigt, halsen eller ørene.

Hold øje med certifikatet

Dette er ret vigtigt, fordi ikke alle hjelme er certificeret. Alle hjelme vil give en grad af beskyttelse, men hjelme med et certifikat har gennemgået hårde tests, som er designet til at presse hjelmene til deres yderste. Hvis du køber en hjelm hos os, så kan du være sikker på at den har gennemgået disse tests og at den er certificeret.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser