×
Menu

Hjelme til vandsport

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Størrelsesjusterbar

Værd at vide

Hjelme til vandsport er essentiel beskyttelse

Uanset hvilken vandsport du dyrker, er det altid vigtigt at beskytte hovedet. Hjelme til vandsport er lavet med en hård skal og EVA-skum i høj kvalitet på indersiden. Denne type hjelm er designet specielt til at klare det høje tempo og kraftige stød, der er en del af mange vandsportsgrene.

Hjelme til wakeboarding er ikke designet anderledes end hjelme til kitesurfing eller hjelme til vandski. De har mange funktioner til fælles, og de skal tjene det samme formål.

Mange overvejer om de kan bruge en almindelig cykelhjelm eller skaterhjelm til vandsport. Selvom de ligner hinanden til forveksling, er disse hjelme ofte ikke kraftige nok til at blive brugt til vandsportsgrene som fx wakeboarding. Nogle vandsportshjelme kommer også med ørebeskyttelse for udvidet beskyttelse af hovedet.

Vandsportshjelme - uanset om det er til kitesurfing, vandski eller wakeboarding - skal igennem en streng testproces som skal sikre, at de lever op til standarden. Alle de hjelme vi har i denne kategori har EN 1385-certificeringen, hvilket betyder, at de er godkendt til vandsportsbrug.

Hvordan vælger jeg en wakeboard hjelm?

Wakeboard-hjelme er muligvis de mest udbredte hjelme til vandsport. Da wakeboarding er en af de mest intensive former for vandsport er disse hjelme kraftige nok til at blive brugt til andre former for vandsport.

For at få den bedste beskyttelse er det vigtigt, at din hjelm passer. Den skal sidde tæt, men samtidig ikke for stramt. Mange hjelme har en justerbar hovedstrop, som gør det muligt at tilpasse hjelmen til dit hoved. Hvis du er interesseret i at lære mere om hjelme og pasform, kan du se vores guide til Hvordan man bærer en hjelm.

Hvis du dyrker wakeboarding, bør du også overveje at bruge en Impact Vest, så du er ordentligt beskyttet.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser