Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Flat peak caps & snapback caps

  Filter
Farver
Mærker
Type
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Opnå det fuldendte skaterlook med en skaterkasket

En snapback cap er et must-have i enhver skaters garderobe. Der findes et kæmpestort udvalg af skater caps. Alle de store skatermærker som fx Vans, Dickies og Santa Cruz producerer forskellige stilfulde og komfortable kasketter. Du kan vælge mellem strapback caps, snapback caps og flat peak caps. Kasketterne har enten 5 eller 6 paneler, som giver forskellige visuelle udstryk uden at det ændrer nævneværdigt på, hvordan det føles at have dem på.

Navnet snapback kommer af den lyd, det siger, når man åbner og lukker for plastikstroppen, der sidder bag på kasketten. På strapbacks bruger man i stedet en strop i læder eller polyester til at stramme kasketten. På grund af disse spændemekanismer er de fleste caps one-size fits all.

Caps til skateparken

Man går ikke kun med kasket for at se cool ud. En snapback cap hjælper med at beskytte mod solens stråler og sørger dermed for, at du kan fokusere på at skate. Du skal dog huske, at en cap ikke kan gøre det ud for en hjelm. Når du laver store tricks og fx skater rails, er en skateboardhjelm et must.

Har du brug for mere udstyr til de solrige dage? Så tag et kig på vores udvalg af solbriller.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser