×
Menu

Snapback Cap / Skater kasket

  Filter
Mærker

Snapbacks og strapbacks til skatere

Find din snapback cap og strapback cap iblandt populære mærker som Vans, Santa Cruz og mange flere anerkendte mærker her på siden. Vi forhandler et stort udvalg af skater-kasketter fra stærke brands, som specifikt henvender sig til skatere, så du kan være sikker på, at der er kælet for detaljerne.

Hvad er en snapback?

Snapback cap'en har fået sit navn, på grund af måden som kasketten lukkes på. Bag på enhver rigtig snapback er en plastikrem med de klassiske trykknapper, som du kan bruge til at justere størrelsen. Du behøver derfor slet ikke at tænke i størrelser, når du køber en snapback cap. Med snap-lukningen får du nemlig en one-size-fits-all cap.

Strapback

Hos SkatePro kan du også finde strapbacks. Strapbacks minder meget om snapbacks. Begge er justerbare caps, men der er forskel på, hvordan de justeres. På strapbacks skal man hive i en læderrem eller polyrem bagpå kasketten, hvor man med snapbacken, som nævnt ovenover, justerer i størrelsen via en plastikrem med trykknapper - en såkaldt snap-lukning.

I skateparken med din snapback

En snapback cap er næsten et must-have i enhver skaters garderobe. Ikke alene fordi kasketten fuldender skaterstilen, men du undgår ganske enkelt også at få solen i øjnene, når du hænger ud i skateparken. Husk dog altid at skifte snapback cap'en med din hjelm, når du skal til at grinde og slide ned ad ramper, trapper og andre gode objekter. Vores kasketter er designet til at få en til at se godt ud, så de vil passe


Snapbacks - fra baseball til hip-hop

Snapbacks kom faktisk frem allerede i 1950'erne, da amerikanske baseballspillere tog cap'en til sig som en del af deres uniform. Men i takt med at fitted caps blev mere populære, blev snapback caps skubbet længere tilbage i baggrunden. Størrelsen på kasketterne var også oprindeligt baseret på standard hattestørrelser, men i 80'erne og 90'erne skete der så noget, der ændrede snapback caps i design og popularitet. Først med hiphopkulturens frembrusen og hiphopmodens brug af snapbacks i disse årtier steg snapback cap'en for alvor i popularitet, og den blev lavet om til en one-size-fits-all cap via den justerbare snap-lukning.

Da streetwear og skatewear har banet sig vej til mainstream mode, har både snapbacks og flat peak caps blevet et must-have tilbehør i mange menneskers garderobe og er ikke længere forbeholdt folk, der er til hiphop og skating - men bæres også af dem som gerne vil have et ekstra touch til deres udseende.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser