×
Menu

Nordic skates

Hvad er nordic skates?

Kan man stå på rulleskøjter på en markvej? Ja man kan. Man skal bare bruge et par nordic skates, også kendt som off-road skates. Grundlæggende er det et par inline rulleskøjter, der er lavet til at skate på underlag, hvor almindelige rulleskøjter ikke kan bruges. Du kan tage dem med på bjergstier eller ind i skoven, så du kan skate gennem vildnisset. De er udstyret med store luftfyldte dæk, og nordic rulleskøjter har et rigtig godt fæste på brosten samt ru og våde underlag. Nordic skates har potentiale til at give dig en dejligt udmattende full body workout.

Uanset sæson, terræn eller vejr, er nordic skates perfekte til at udforske nye omgivelser og nyde naturen. Et oplagt valg for dem, der gerne vil stå på rulleskøjter udenfor bymæssig bebyggelse og afprøve en ny outdoor disciplin.

Valget af de rette nordic skates

Hvilke terrængående rulleskøjter der passer til dig afhænger af din stil og dine præferencer. Generelt deles off-road inline op i to forskellige stilarter - langrend og downhill.

Nordic skates der er beregnet til downhill skating minder meget om normale inline rulleskøjter, og så er de udstyret med en enormt holdbar frame, der er designet til at kunne klare en masse knubs. De har to eller tre dæk og kan bruges til at opnå enormt høje hastigheder, og så er de enormt manøvredygtige, når du skater på skovstier eller markveje.

Nordic skates til langrend ligner rulleski til forveksling, men de har luftfyldte dæk, som gør, at man kan stå på rulleskøjter i naturen. Deres frames er skabt til at give stabilitet og god kraftoverførsel. Derudover er langrendsrulleskøjter udstyret med et støvleskaft, så de er ekstra sikre.

Den mest almindelige hjuldiameter på nordic skates ligger et sted mellem 125 mm og 150 mm, men nogle langrendsmodeller har en diameter på helt op til 200 mm. Inderstøvlerne er for det meste varmeformbare, så du kan opnå god pasform og komfort.

Leder du efter et par udendørs rulleskøjter til mere jævne underlag? Hvis ja, så har vi også forskellige rulleski til klassisk stil eller skøjte stil.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser