×
Menu

Off-Road Rulleskøjter & Nordic skates

Vil du køre off-road med Nordic skates?

Nordic rulleskøjter er inliners, der er specielt designet til at køre off-road. Nordic Skating er en kombination af stavgang, langrend og rulleskøjteløb. Når du løber på Nordic skates, bruger du stave for at få ekstra fremdrift og stabilitet. Teknikken er meget ligesom den, der bruges på langrendsski. Nordic skates, også kaldet off-road rulleskøjter, er både til skatere, der ønsker at afprøve nye aktiviteter på inliners og til skiløbere, der også ønsker at træne uden for sæsonen. Hvis du er endnu mere ambitiøs med din træning findes der også rulleski, som er endnu længere og minder endnu mere om langrendsski end Nordic skates. Der er mange fordele ved Nordic skating. Udover at de giver dig mulighed for at stå på rulleskøjter i områder, som normalt er umuligt på rulleskøjter, så er Nordic skating også en meget effektiv motionsform.

Fordelene ved Off-road rulleskøjter

Du kan benytte næsten alle slags inliners til Nordic skating. Men de Nordic rulleskøjter, som du finder i denne kategori, er specielt velegnet, fordi de har en bremseordning indbygget for bedre træning.
Off-road rulleskøjter har typisk to lufthjul og støvlen er placeret i midten. De store lufthjul gør det nemmere at skate off-road.

Nordic skates har en hård støvle, som sikrer ekstra støtte og beskyttelse. Off-road rulleskøjter har en bremseordning, hvor bremsen går mod hjulet når rulleskøjten skal bremse. Bremseklodsen kan udskiftes.

Når du vælger stave til Nordic Skating, er det vigtigt, at du vælger en stav med den rigtige længde. En nem måde at sikre sig, at de passer, er at købe et par justerbare stave. På den måde kan du også dele et par stave med en anden bruger, der har en anden højde.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser