×
Menu

Svømmeveste

Vær på den sikre side, brug en svømmevest

En svømmevest eller en flydevest er lidt anderledes end en almindelige redningsvest. Den er en sikkerhedsforanstaltning, men har som regel ikke så god opdriftsevne som en redningsvest. Dette betyder at en svømmevest eller en flydevest er bedre til våde aktiviteter som foregå tæt på kysten, hvor det er lettere at komme i land eller en båd.

Man kan sige at det er en hjælpende hånd, som hjælper med at holde dig oven vande, så du ikke skal bruge for mange kræfter på at holde hovedet over vandet.

Dette essentielle stykke vandski og wakeboard udstyr bliver lavet i mange forskellige designs og vi sælger kun svømmeveste fra de mest pålidelige mærker. Ligegyldigt om du foretrækker spænder eller lynlåse, tiger print eller sort og grå, så har har svømmeveste aldrig været så stilfulde som nu.

En flydevest er meget let

Alle flydeveste er meget lette, lavet med den bedste teknologi og af de mest avancerede materialer som findes i øjeblikket. En svømmevest er skabt til at flekse og bøje og er meget fleksibel når du bevæger dig. Nogle veste har også unikke og funktionelle designelementer. Dette kan være lændestøttebelter og en lille indvendig lomme som er lavet til at opbevare din licens, kreditkort eller telefon.

Uanset specifikationerne på en svømmevest, så er det vigtigt at have i mente, at de ikke giver (og ikke skal give samme niveau af beskyttelse) samme niveau af beskyttelse som en almindelig redningsvest. Derfor bør de ikke bruges som erstatning for en redningsvest og vi anbefaler ikke at børn eller folk som ikke er gode til at svømme bruger dem. De skal vælge en redningsvest.

Svømmeveste skal være certificeret

Alle produkter i denne kategori er ISO12402-5 godkendte.

Disse typer af veste er markeret med 50N og er lavet til aktiviteter som foregår tæt på kysten. Den giver brugeren minimum 5kg opdrift og er oftest lavet med opdriftsmateriale både foran og bagpå. Denne type vest bør kun anvendes af en kompetent svømmer. Endvidere har denne type vest ikke en støttende krave, hvilket betyder at den ikke vil holde dig på ryggen hvis du er bevidstløs. 50N vestene bliver oftest brug til wakeboarding, vandski og kite surfing.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser