×
Menu

Svømmeveste

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse

Hvordan virker en svømmevest?

Svømmeveste er skabt til at hjælpe dig med at svømme ved at give en smule opdrift. Da de hjælper med at holde dig flydende, bliver de også tit kaldt for flydeveste. De kan bruges til en række forskellige vandsportsgrene, fx paddleboarding, og de er et vigtigt stykke sikkerhedsudstyr.

Svømmevesten skal ikke ses som en erstatning for en redningsvest. Med svømmevesten er der en forventning om, at man selv er i stand til at svømme eller holde sig oven vande, mens man venter på assistance. Derfor er svømmeveste ideelle i sportsgrene, hvor man befinder sig tæt på kysten.

Når du køber en svømmevest, vil du ofte se udtrykket "50N" i produktbeskrivelsen. Dette tal siger noget om, hvor meget opdrift vesten giver. 50N er standard for flydeveste, hvor redningsveste normalt er på 100N eller 150N.

Hvilken svømmevest har jeg brug for?

Alle flydeveste er lavet til at være fleksible og at give dig god bevægelsesfrihed. De er ikke lavet til specifikke sportsgrene, og derfor er du nødt til at overveje, hvor god du er til at svømme, og hvor meget opdrift, du regner med at have brug for til din sport.

For at finde en flydevest i den rigtige størrelse, skal du kende din vægt og omkredsen på dit bryst. Hvis du er usikker på, om din vest har den rette størrelse, kan du prøve størrelsen efter ved at få nogen til at trække op i vesten, når du har taget den på. Hvis jakken glider mere end 5 cm op, sidder den for løst, og du bør enten stramme den eller overveje en mindre model.

Hvis du har brug for en mere sikker løsning med masser af flydeevne, kan du tage et kig på vores udvalg af redningsveste.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser