×
Menu

Dele til skateboard-trucks

  Filter
Mærker

Værd at vide

Sådan fungerer skateboard bushings

Skateboard bushings - eller truckgummi - er de stykker gummi, der sidder på dine trucks, og gør det muligt at dreje dit board. Bushings spiller en vigtig rolle i forhold til stabiliteten og kvaliteten af dit skateboard. På hver truck sidder der to bushings - en bushing på hver side af hangeren. Bushings er lavet af polyurethan - præcis ligesom skateboard hjul.

Når du køber nye trucks, er der allerede monteret bushings, men med tiden vil de blive slidt, og så kan det være en god idé at sætte nogle nye bushings i. Da skateboardbushings er universelle, behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt de passer til dine trucks.

Hvilke skateboard bushings bør jeg skaffe?

Skateboard truck bushings fås i to forskellige designs. Kegleformede bushings og tøndeformede bushings. Kegleformede bushings er lettere at styre, da de er mere bevægelige end tøndeformede bushings. Tøndeformede bushings er til gengæld mere stabile, når du kører hurtigt.

Gummiets hårdhed måles på durometerskalaen ligesom hjul. Jo højere tallet er, des hårdere er gummiet. Når du skal vælge hårdheden af dine bushings er det en god idé, at tage højde for din vægt samt, hvilken stil du kører med. Jo hårdere bushings du har, des mindre responsive og hurtigtreagerende er dine trucks. Bløde bushings er mere responsive og lettere at dreje med.

Hvis dine bushings ikke er det eneste, der trænger til at blive skiftet ud, er det måske en bedre idé at skaffe et sæt helt nye skateboard trucks.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser