×
Menu

BMX sæder

  Filter
Farver
Mærker
Sæde
Sæde Polstring
Sadelpind længde
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

BMX-sadler - Fire slags BMX sæder

Der er fire typer af sadler til BMX cykler: Pivotal, Tripod, Combo og Rail BMX-sæde.

Pivotal er et BMX sæde, der monteres på toppen. Dette giver mulighed for at justere vinklen på BMX-cykel sædet.

Tripod sædet monteres i bunden og kan derfor kun sidde i én vinkel. Fordelen ved denne type BMX sadel er, at du ikke behøver at justere den igen og igen. Du monterer den, og så er du klar til at køre.

Combo er, som navnet antyder, et BMX sadel kombineret med en sadelpind. Sæde og sædepind er sat permanent sammen og kan derfor ikke adskilles.

Rail BMX sædet kommer med en sadelpind og er monterer på rails. Normalt er det vinklen på et BMX sadel, som kan justeres, men med denne type af BMX sæde, er det muligt at bevæge sædet en smule frem og tilbage. Du kan bruge Rail BMX sadlen til både Race og Freestyle cykler, selv om sæderne hovedsageligt er brugt til Race BMX-cykler.

En let, tæt og robust freestyle BMX sæde

Sammenlignet med en sport som Road Bicycle Racing, bruger BMX riders meget lidt tid i BMX-sadlen. Dette er også grunden til, at de fleste BMX sæder er rippet for al komfort for at holde dem så lette og små som muligt, så BMX sædet ikke kommer i vejen, når du laver tricks.

BMX sadler er lavet til at være holdbare, så de kan modstå slagene fra når du kører på street, park eller flatland. De fleste BMX sadler har bumpers lavet af plastik eller kevlar til at beskytte deres nose og sider mod slag.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser