×
Menu

BMX sæder

Sortering
Farver
Mærker
Sæde
Sæde Polstring
Nulstil

Sortering

Anvend

Farver

NulstilAnvend

Mærker

NulstilAnvend

Sæde

NulstilAnvend

Sæde Polstring
NulstilAnvend
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Værd at vide

Hvilke typer BMX sæder findes der?

BMX sæder er designet til at være små og til at kunne holde til lidt af hvert. Mange BMX sæder peger opad og sidder lavt, så man lettere kan gribe dem mellem benene, når man laver tricks. Der er fire forskellige sadeltyper til BMX: pivotale, tripod, railed og combo.

Pivotale sæder monteres på toppen af saddelpinden med en bolt, der går gennem toppen af sædet. Man kan justere vinklen på en pivotal BMX sadel afhængigt af kørestil. Et tripod-sæde monteres til saddelpinden ved bunden. Tripod-sæder har ikke den samme bevægelighed som pivotale sæder, da man ikke kan ændre BMX sadlens vinkel.

Combo sæder - eller integrerede sæder - er sæder, der er svejset fast til sadelpinden. Man kan ikke skille de to ad, da de kommer i én del. Railed BMX sadler, også kendt som “micro-adjust seatposts”, har to rør på undersiden, som giver masser af stabilitet.

Hvorfor er BMX sæder så hårde?

I modsætning til andre former for cykelløb, sidder man ikke ret meget ned i BMX. Derfor er sadlerne smalle og tynde. De er lavet af plastik, så de føjer så lidt vægt til setuppet som muligt. I kraft af at man ikke sidder ned på sadlen i hverken freestyle eller race BMX, er det også overflødigt med en tyk sadel i læder. En af grundende til at man alligevel monterer sadler på BMX-cykler er, at de giver beskyttelse, når man lander højt oppe fra.

Hvis du leder efter flere dele til dit sæde, så tjek vores freestyle BMX sadelklemmer og BMX sadelpinde.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser