×
Menu

BMX Sæder

  Filter
Farver
Mærker
Sæde
Sæde Polstring
Sadelpind længde
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Hvilke typer BMX-sæder findes der?

BMX sæder er designet til at være små og til at kunne holde til lidt af hvert. Mange BMX sæder peger opad, for at give rideren mere kontrol og komfort, når der trædes i pedalerne og udføres tricks. Der er fire forskellige sadeltyper til BMX: pivotale, tripod, railed og combo.

Pivotale sæder monteres på toppen af saddelpinden med en bolt, der går gennem toppen af sædet. Man kan justere vinklen på en pivotal BMX sadel afhængigt af kørestil. Et tripod-sæde monteres til saddelpinden ved bunden. Tripod-sæder har ikke den samme bevægelighed som pivotale sæder, da man ikke kan ændre BMX sadlens vinkel. Men når den først er monteret, er man klar til at komme ud og køre.

Combo-sæder - eller integrerede sæder - er sæder, der er svejset fast til sadelpinden. Man kan ikke skille de to ad, da de kommer i én del. Railed BMX sadler, også kendt som “micro-adjust seatposts” har to rør på undersiden, som giver masser af stabilitet.

Hvorfor sidder BMX sæder så lavt?

I modsætning til andre former for cykelløb, sidder man ikke ret meget ned i BMX. BMX sadler sidder lavt for at give fri plads til at udføre tricks og for at sikre, at sædet ikke kommer i vejen. Derudover kan det at have et lavt sæde give mere kraft, når du kører, og så giver det mulighed for at gribe sadlen med dine ben.

Hvis du leder efter flere dele til dit sæde, så tjek vores freestyle BMX sadelklemmer og BMX sadelpinde.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser