×
Menu

BMX crash pants

  Filter
Mærker
Størrelse

Beskyt dig med BMX crash pants

Uanset om du er til freestyle eller race BMX, er der gode chancer for, at du har oplevet at komme til skade i forbindelse med styrt. BMX crash pants er et beskyttende lag, som du kan have på under dine bukser, og de beskytter både hofter, lår og området omkring halebenet. Polstringen i denne form for beskyttelsesbukser - der også kaldes for impact shorts - gør brug af skum til at absorbere slaget, når du vælter.

Der findes forskellige former for beskyttelsesshorts til BMX, og de giver forskellige grader af beskyttelse. Nogle modeller har tyk polstring, der giver optimal beskyttelse, imens tyndere modeller beskytter mindre, men tilgengæld er lette og åndbare. Crash pants - uanset hvilken type - giver sikkerhed og beskyttelse til BMX riders, og samtidig kan de bruges til mange forskellige former for actionsport.

Selvfølgelig er beskyttelsesshorts kun en lille del af den beskyttelse, du bør bruge, når du kører BMX. Hvis du mangler andre typer beskyttelsesudstyr, kan du tjekke vores kategori med BMX beskyttelse.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser