×
Menu

Freestyle BMX forgaffel

  Filter
Mærker
Hjul offset
Hjuldiameter
Materiale
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Customize din freestyle BMX til et unikt look

Vi har BMX forgafler i mange forskellige farver og designs. Så du vil kunne style din freestyle BMX og gøre den unik fra de andre riders.

Forbedre balancen med en freestyle BMX forgaffel

Forgaffelen er en af ​​hoveddelene på en stunt BMX cykel. Forgaffelen bestemmer, hvor nemt det vil være at finde balancepunktet, når du laver nose wheelies, stands og andre BMX-tricks på forhjulet. Hvis balancen kommer for hurtigt, og du fortsætter med at falde om.

Forgaffel forskydningen refererer til udfaldet og kan bestemme om forhjulet er placeret mere fremad eller bagud. Dette ændrer den samlede akselafstand og påvirker måden din cykel reagerer på.

  • Minimal eller ingen forskydning giver dig super responsivitet og hurtigere styring og er perfekt til tekniske tricks og flad jord.
  • Maksimal forskydning giver dig mere kontrol og en langsommere reagerende cykel, hvilket er godt for store hop, hastighed og vert.

Styrk din stil med en ny BMX forgaffel

Når du kører freestyle BMX og laver mange flatland tricks, er forgaffelen meget udsat for slag og stød. De fleste fork snaps sker, når du træner og lærer nye BMX tricks. At hoppe udover trapper eller fra en box til flad jord er populære BMX tricks, men det kan medføre at din BMX forgaffel knækker. Pris og kvalitet går ofte hånd i hånd. Tænk over kvaliteten, hvis du laver mange BMX tricks, hvor du lander på flad jord.

Det er vigtigt at have solidt udstyr til freestyle. Forgafler til stunt BMX cykler er typisk lavet af stål eller krom stål 4130. Begge disse ståltyper er valgt for at forlænge levetiden på din BMX gaffel.

Det er vigtigt at have solidt udstyr til freestyle. Forgafler til freestyle BMX cykler er typisk lavet af stål eller krom stål 4130. Begge disse ståltyper er valgt for at forlænge levetiden på din BMX gaffel.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser