MENU
×

BMX forgaffel

  Filter
Mærker
Hjul offset
Materiale

Customize din freestyle BMX til et unikt look

Vi har BMX forgafler i mange forskellige farver og designs. Så du vil kunne style din freestyle BMX og gøre den unik fra de andre riders.

Forbedre balancen med en freestyle BMX forgaffel

Forgaffelen er en af ​​hoveddelene på en freestyle BMX. Forgaffelen bestemmer, hvor nemt det bliver at finde balancen, når du laver nosemanual, stalls og andre BMX tricks på forhjulet. Hvis balancen punktet kommer for hurtigt, og du falder forover, anbefaler vi en forgaffel med længere wheel offset.

Styrk din stil med en ny BMX forgaffel

Når du kører freestyle BMX og laver mange flatland tricks, er forgaffelen meget udsat for slag og stød. De fleste fork snaps sker, når du træner og lærer nye BMX tricks. At hoppe udover trapper eller fra en box til flad jord er populære BMX tricks, men det kan medføre at din BMX forgaffel knækker. Pris og kvalitet går ofte hånd i hånd. Tænk over kvaliteten, hvis du laver mange BMX tricks, hvor du lander på flad jord.

Det er vigtigt at have solidt udstyr til freestyle. Forgafler til freestyle BMX cykler er typisk lavet af stål eller krom stål 4130. Begge disse ståltyper er valgt for at forlænge levetiden på din BMX gaffel.

Vi er e-mærket