×
Menu

Vedligeholdelse af speedskates

  Filter
Farver
Mærker

Værd at vide

Hold dine speedskates i topform

Inline speedskating handler ofte om små marginale forskelle. Derfor er det enormt vigtigt, at du gør alt, hvad der står i din magt, for at få det lille, men afgørende forspring. En ting du altid bør gøre, er at holde dine speedskates ved lige. Selvom det ikke nødvendigvis er sjovt, bør man gøre det uanset, om man dyrker speedskating på konkurrenceplan eller bare for sjov.

Her finder du forskellige produkter til vedligeholdelse af speedskates. Der er fx kuglelejerens og smøremidler. Rensemidlerne gør, at du let kan rense dine kuglelejer, og bagefter er det godt at have et smøremiddel ved hånden, så de kan rotere så smidigt som muligt.

Værktøj til speedskates så du altid kan stramme op

Det er helt essentielt, at du har noget godt værktøj til dine speedskates. Hvis en skrue løsner sig, eller hvis du gerne vil tjekke, om alt er i orden inden et stort løb, så er et speedskate tool præcis det, du skal bruge. Når du ved at alt er strammet ordentligt, kan du være helt tryg. Skatetools er helt op til fem forskellige funktioner alt efter modellen. Kuglelejeudtrækker, unbrakonøgle og skruetrækker er nogle af de mest almindelige funktioner på skatetools.

Uanset hvor omhyggelig du er med at vedligeholde dine speedskates, vil der komme et tidspunkt, hvor du skal have fat i nogle reservedele. Tjek vores udvalg af reservedele til speedskates, hvis du står og mangler nogle komponenter til en opgradering af dine speedskates.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser