×
Menu

Surfskate Trucks

Hvordan fungerer surfskate trucks?

Surfskate trucks er uden tvivl et at de produkter, der spiller den vigtigste rolle i forhold til at genskabe følelsen af at surfe på dit surfskateboard. Surf skateboard trucks gør, at man kan lave korte og hurtige sving. Dette giver en helt anderledes følelse end almindelige skateboards og longboard trucks.

Med denne type trucks ligger størstedelen af svingegenskaberne i den forreste truck. Den forreste surfskate truck har et unikt design med en drejeplade og bushings - eventuelt nogle særlige bushings. Nogle surfskate trucks er helt ideelle til at træne ægte surfing, mens andre er bedre egnede til at more sig med at carve rundt på fortorvene.

Surfskating er en relativt ny disciplin, og de forskellige surfskate mærker udvikler hele tiden nye former for trucks med det formål at genskabe en autentisk følelse af at surfe på asfalten.

Hvor stramme skal surfskate trucks være?

Hvor meget du strammer dine trucks er helt op til dig selv, men det har en stor indflydelse på, hvordan du kommer til at køre. At have stramme trucks giver en mere solid og stabil følelse. Hvis du er ny indenfor surfskating, anbefales det at starte med strammere trucks og løsne dem med tiden. Løse trucks er mere adrætte og responsive samtidig med, at det også er lettere at skabe fremdrift ved at 'pumpe' når trucksne er løse. Det er ikke ret svært at stramme og løsne sine trucks, og det kan gøres ved brug af de fleste skate tools eller en unbrakonøgle.

Er du mere til traditionelle skateboard-discipliner? Så tag et kig på vores udvalg af trucks til skateboards og longboards.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser