Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Griptape til trickløbehjul

  Filter
Farver
Mærker
Bredde
Længde
Forrige
Næste
Side 1 ud af 5

Værd at vide

Hvad er griptape til løbehjul?

Griptape er essentielt på løbehjul. Det rette griptape hjælper dig med at have et godt fodfæste på dit deck, hvilket især er vigtigt, når du laver tricks. Det forsyner dig med ekstra grip, så du kan lande sikkert og have bedre kontrol. Samtidig med at det sikrer et godt fodfæste, er griptape til løbehjul en fantastisk måde at tilpasse dit deck og derved at give sit setup et unikt look.

Griptape til trickløbehjul: Pre-cut, i ark eller en hel rulle?

Det kan ikke undgås, at dit løbehjulsgriptape bliver slidt. Når kornene bliver slidt af, og grippet ikke er så effektivt længere, er det tid til at få nyt griptape.

Når du køber nyt griptape, kan du vælge mellem et stykke pre-cut (udskåret) griptape, et ark eller en rulle. Pre-cut griptape er lavet til specifikke modeller, og det er klar til at blive sat på med det samme, uden at det skal tilpasses. Hvis du føler dig klar til at sætte griptape på selv, og hvis du også er klar på at tilpasse griptapet til dit specifikke deck, så kan du også købe et ark eller en hel rulle. Hvis du vælger at købe en rulle, kan du både spare penge og dele ud til dine venner.

Hvordan lægger man griptape på et løbehjul?

Når man skal lægge nyt griptape på sit løbehjul, skal man først sikre sig, at man har fjernet det gamle griptape ordentligt. Man kan bruge en hårtørrer til at løsne det gamle griptape. Løft et hjørne af griptapen med en skarp genstand - fx en lommekniv. Skær det nye griptape til, så det ca. har den rette størrelse og læg det på decket. Brug en skarp kniv til at sørge for at gripatepen passer perfekt.

Når man lægger griptape på løbehjul, er det vigtigt at undgå luftbobler. Et griptape der er lagt uden luftbobler sikrer maksimal holdbarhed og performance. Nogle griptapes er lavet med en masse små huller, så man på en nem måde kan undgå bobler under griptapen. Hvis du er usikker omkring påsætning af griptape, kan du tjekke videoen i vores guide til samling af trickløbehjul, hvor vi viser, hvordan det gøres.

Hvis du er interesseret i at læse mere om grip tape, kan du tjekke vores guide til køb af griptape til løbehjul.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser