×
Menu

Griptape løbehjul

  Filter
Farver
Mærker
Bredde
Længde
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Værd at vide

Griptape til løbehjul - Tag kontrollen

Når du samler et trick løbejhul, er grip tape essentielt for at holde din fødder sikkert på plads. Griptape til sikrer at dine fødder hvilker sikkert på dit deck, hvilket især er vigtigt når du laver tricks. Du får ekstra grip når du lander tricks og derved mere kontrol over dit løbehjul.

På denne side, finder du et stort udvalg af stilrent griptape til løbehjul. At skifte til nyt griptape er også en nem og billig måde, at tilføje personlig stil til dit trick løbehjul. I vores udvalg, finder du en stor variation af stilarter, designs, samt grip tape i alle regnbuens farver og endda også noget som er gennemsigtigt.

Griptape til løbehjul - Forskåret, ark eller en hel rulle

Med tiden vil griptapen på dit løbehjul blive slidt ned og du vil ikke længere stå godt fast - Dette betyder at det er på tide at skifte det ud. Du kan købe griptape til løbehjul, som allerede er skåret til, som er lige til at sætte på dit deck. Hvis du foretrækker selv at skære det til, har vi også hele ruller med griptape, som på samme tid sparer dig for nogle penge og lader dig hjælpe en ven i nød.

Vær omhyggelig ved montering af griptape, så du undgår lufthuller under griptapen. Luftbobler gør griptapen mindre holdbar og at det lettere falder af dit deck.

Hvis du har flere spørgsmål omkring dit køb af nyt griptape til dit løbehjul, kan du se vores guide til køb af griptape til løbehjul.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser