×
Menu

Aggressive Plates

Har du brug for nye soul plates eller soul frames?

Som aggressive skater ved du at grinding og sliding er en stor del af sporten. Det kræver meget øvelse, men når du endelig lander den alley oop topacid, er følelsen usammenlignelig. Når du øver dig og perfektionere din grind teknik, får dine soul plates masser af tæsk.

En anden del som er vigtigt at udskifte en gang i mellem er dit soul frame, såfremt du ønsker at øge levetiden på dine aggressive skates. Selvom soul frames er meget hårdføre, kommer der et tidspunkt hvor de skal udskiftes.

På denne side finder du vores udvalg af grindplates, soul plates og soul frames, til dine aggressive skates. På hver produktside, kan du læse mere om størrelsen, samt hvilke skates, delene passer på. Generelt, bør du gå efter et frame eller en plate som er produceret af samme mærke som dine skates.

Introduktionen af soul platen var noget af en revolution for aggressive skate fælleskabet. Soul platen / Soul framen gør moderne skates meget resistente og selvom grindplates kan gå i stykker efter at have fået et meget hårdt slag, kan de let udskiftes med nye og gøre et par aggressive skates klar til mange nye eventyr.

Når man udskifter grind plates, anbefaler vi at du også udskifter skruer og bolte, for at forhindre de gamle i at knække. De fleste soul plates kommer med et sæt nye skruer og bolte, men dette vil altid fremgå af produkt beskrivelsen.

SkatePro