×
Menu

Soul plates til aggressive rulleskøjter

  Filter
Mærker

Alt om soul plates, soul frames og grindplates

Grinds og slides er vigtige elementer i aggressive skating. I denne kategori finder du vores udvalg af soul plates, grind plates og soul frames. Uanset om du skater mest street eller park, vil regelmæssig grinding betyde, at du før eller siden får behov for at skifte nogle komponenter ud på dine rulleskøjter.

Grindplates sidder midt på framen, og de kan være en fordel, når du grinder. Soul frames sidder mellem støvlen og framen, og på dem monterer man enten sliders eller soulplates. Solframes giver et setup der er bredere omkring framen, så man kan grinde på støvlens side og hæl.

Grind plates og soul plates er mest noget man ser indenfor aggressive inline skating, men der findes også freeskate-rulleskøjter med soul plates. En nyere tendens er brugen af grind blocks på aggressive side-by-side rulleskøjter.

Uanset hvad du skal bruge til dine rulleskøjter, er det nødvendigt at sørge for, at du køber dele, der er kompatible med resten af dit setup. Det mest sikre er at købe dele fra samme producent hele vejen igennem.

En anden komponent der har stor indflydelse på dine grinds, er dine aggressive skate frames, så tag et kig på vores udvalg.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser