×
Menu

BMX Cykelslanger

  Filter
Mærker
Hjuldiameter
Dæk bredde
Vægt
BMX disciplin

Værd at vide

Udskiftning af Freestyle BMX slanger

BMX slanger sidder på indersiden af dækkene, og det er dem, der holder på luften. De er lavet af stærk gummi og der sidder en ventil på dem - enten en Presta eller Schrader ventil - som bruges til at pumpe luft i slangen.

Som følge af de mange belastninger, der er en integreret del af BMX, skal slangerne skiftes ud før eller siden. Freestyle BMX involverer tricks, der gør at dækkene hele tiden udsættes for pres og belastninger som fører til punkteringer. Små punkteringer kan ordnes med lappegrej, men hvis din BMX slange fortsætter med at tabe luft, er det tid til at købe en ny slange. Du kan finde vores lappegrej blandt vores BMX-tilbehør.

Hvilken størrelse BMX slanger skal jeg bruge?

Kort sagt skal størrelsen på din BMX slange matche størrelsen på dit dæk - både i forhold til diameter og bredde. Den mest almindelige diameter er 20 tommer, så en 20 tommer BMX slange vil ofte være passende. Slangens bredde angives ofte som et interval - fx 1.70 - 2.5 tommer. Bredden på dit dæk skulle gerne ligge indenfor dette interval, men ofte fungerer det alligevel, hvis dækket er en anelse bredere eller smallere.

Når du skifter BMX slanger, er det værd at tjekke op på dit dæks tilstand. Over tid bliver trækkraften dårligere på grund af slitage, og slitagen kan også betyde, at slangen lettere punkterer. Hvis du overvejer at skaffe nye dæk, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af BMX Dæk.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser