Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

BMX-slanger

  Filter
Mærker
Hjuldiameter
BMX disciplin

Værd at vide

Udskiftning af BMX-slanger

BMX slanger findes på indersiden af dækkene, og det er dem, der sørger for at holde på luften. De er lavet af stærk gummi, og der sidder en ventil på dem - enten en Presta eller Schrader ventil - som bruges til at pumpe luft i slangen.

Som følge af de mange belastninger, der er en integreret del af BMX-sporten, skal slangerne skiftes ud før eller siden. Både freestyle og race BMX er discipliner, hvor dækkene hele tiden udsættes for pres og belastninger, som kan føre til punkteringer. Små punkteringer kan ordnes med lappegrej, men hvis din BMX-slange bliver ved med at tabe luft, er det tid til at købe en ny. Du kan finde vores lappegrej blandt vores BMX-tilbehør.

Hvilken størrelse slange skal jeg bruge til min BMX?

Kort sagt skal størrelsen på din BMX-slange matche størrelsen på dit dæk - både i forhold til diameter og bredde. Den mest almindelige diameter er 20 tommer, så en 20 tommer BMX-slange vil ofte være passende. Slangens bredde angives ofte i et interval - fx 1.70 - 2.5 tommer. Bredden på dit dæk skulle gerne ligge indenfor dette interval, men ofte fungerer det alligevel, hvis dækket er en anelse bredere eller smallere.

Når du skifter slange, er det værd at tjekke op på dit dæks tilstand. Over tid bliver trækkraften dårligere på grund af slitage, og slitagen kan også betyde, at slangen lettere punkterer. Hvis du overvejer at skaffe nye dæk, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af BMX-dæk.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser