×
Menu

Neopren sko og neopren støvler

  Filter
Mærker
Sko størrelse
Tykkelse

Neopren sko holder dine fødder varme i vandet

Et par neopren sko eller kvalitets vådsko er en essentiel del af dit udstyr, hvis du skal surfe i koldt vandt. Et par neopren støvler kan faktisk gøre en afgørende forskel i forhold til om det bliver en marathonsession i ekstremt kolde omgivelser eller om det bliver en situation, hvor du bliver smidt af boardet af en lille bølge på grund af ekstremt kolde og følelsesløse fødder.

Heldigvis har vi et stort udvalg af neopren sko, neopren støvler og vådsko, som holder dig varm og komfortabel, men vigtigst af alt får de dig til at kunne surfe længere.

Round-toe eller split-toe våd sko?

Du har måske lagt mærke til, at nogle af vores neopren støvler har en split-toe og andre har en round-toe.

Et par split-toe neopren sko minder lidt om en luffe, hvor storetåen er afskåret fra resten af dine tæer. Surfere, som er mest til split-toe designet, synes at designet giver dem bedre balance og en bedre feeling med boardet.

Vådsko med round-toe design er faktisk bare et par neopren sko. Der ingen opdeling af tæerne, som der er på et par split-toe vådsko. Det, som taler for dette design, er, at nogle surfere synes, at de er mere komfortable.

Hvilken størrelse skal mine neopren sko være?

Alle neopren støvler og vådsko findes kun i herrestørrelser og kun i hele størrelse - ikke i halve eller kvarte størrelser.

Dine nye neopren støvler føles måske lidt stramme til at starte med, men du kan forvente, at de kommer til at udvide sig og passe dig bedre efter få ganges brug. En tommelfingerregel er, at din tå skal røre enden af støvlen den første gang du prøver dem. Efter du har brugt dem et par gange, vil de passe perfekt.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser