×
Menu

Neoprensko og neoprenstøvler

  Filter
Mærker
Sko størrelse
Tykkelse

Hvad er neoprensko?

Neoprensko, som også kaldes neoprenstøvler eller vådsko, er tykke sokker, der er designet specielt til at holde dine fødder varme i koldt vand. Derudover kan neoprensko, ligesom badesko, sikre dine fødder mod koraller og skarpe genstande i vandet eller på stenede strande. De er almindelige blandt alle slags surfere, kitere og paddle boarders.

Vælg de rette neoprensko

Neoprenstøvler fås i to forskellige stilarter - med tæer eller runde snuder.

Valget af den rette neoprensko afhænger af din personlige præference. I vådsko med tæer er storetåen adskilt fra resten af dine tæer. Ifølge de fleste surfere giver disse støvler bedre balance og følelse med boardet. Neopren sko med afrundede snuder har ingen adskillelse mellem tæerne og regnes for at være mere komfortable at have på.

Hvordan skal neoprensko sidde?

Neoprensko skal sidde tæt omkring anklen og fødderne. De bør ikke være for stramme, så de blokerer for blodtilførslen, men de bør heller ikke være for store, da der så vil trænge vand ind og give koldere fødder og dårligere balance. Neoprenstøvler fås i tykkelserne 3mm, 5mm og 7mm. Tykke støvler er varmere og giver dig mulighed for at ride på bølgen på selv de koldeste dage, men de er også mindre sensitive og kan mindske din føling med boardet.

Husk at måle dine fødder og tjek vores størrelsesguide, så du får et par neoprensko, der passer perfekt til dig. I starten sidder neoprensko ofte en anelse stramt, men du kan forvente, at de strækker sig og passer bedre, når du har brugt dem et par gange.

Leder du efter en hel våddragt? Så se vores udvalg af våddrager, neopren handsker og neopren hætter.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser