Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Neoprensko & badesko

  Filter
Mærker
Sko størrelse
Tykkelse

Hvad bruges badesko til?

Badesko bruges til mange forskellige formål. I denne kategori kan du finde forskellige typer af neoprensko, der både kan bruges til surfing, SUP, strandture, vinterbadning osv.

Vinterbade sko

Sko til vinterbadning kan være en fordel af flere forskellige grunde. Bader du et sted, hvor der er mange sten på bunden, kan de beskytte dine fødder. Gummisålerne kan også forbedre dit fodfæste på en glat badebro. En sidste afgørende fordel er, at de kan isolere fødderne fra den værste kulde.

SVømmesko

Svømmesko med en gummisål er fantastiske, hvis man skal ud og svømme et sted, hvor der ikke er sandbund. Hvis du dyrker svømning i åbent vand, kan det også være, at du leder efter et par neoprensokker, der kan hjælpe dig med at holde varmen.

Sup sko

Neoprensko kan være en fordel, hvis du ikke kan holde dig fra dit SUP board i de køligere måneder. Det kan også være, at du har brug for et par SUP sko til at beskytte dine fødder, når du bevæger dig ud i vandet. Det er ikke nødvendigt at bruge sko til at give bedre fodfæste på SUP boards, da de er designet til at blive brugt med bare fødder.

SURF BOOTIES

Surf booties er neopren støvler, der er designet til at holde dine fødder varme, når du surfer i koldt vand. Surf booties er naturligvis også i stand til at beskytte dig mod skarpe genstande på havbunden. Man bruger surf booties til mange forskellige surf-discipliner.

Vælg de rette neoprensko

Neoprensko fås i forskellige typer.

Valget af de rette neoprensko er op til dine personlige personlige præferencer. Man kan eksempelvis få neoprensko, hvor storetåen er adskilt fra resten af tæerne. Mange surfere oplever, at neoprensko med adskilt storetå kan give bedre balance og følelse med boardet. Neoprensko med afrundede snuder har ingen adskillelse mellem tæerne, og de regnes til gengæld for at være mere komfortable at have på.

Hvordan skal neoprensko sidde?

Neoprensko skal sidde tæt omkring anklen og fødderne. De bør ikke være for stramme, så de blokerer for blodtilførslen, men de bør heller ikke være for store, da der i så fald kan trænge vand ind og afkøle fødderne og give dårligere balance.

Neoprenstøvler fås i tykkelserne 3 mm, 5 mm og 7 mm. Tykke støvler er varmere end tynde støvler, og de giver dig mulighed for at komme i vandet på selv de koldeste dage. Samtidig kan tykke neoprenstøvler nedsætte følelelsen med surfboardet.

Husk at måle dine fødder og tjek vores størrelsesguide, så du får et par badesko, der passer perfekt til dig. I starten sidder neoprensko som regel en anelse stramt, men du kan forvente, at de strækker sig og passer bedre, når du har brugt dem et par gange.

Er du på jagt efter flere neopren-produkter? Så se vores udvalg af våddrager, neopren handsker og neopren hætter.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser