×
Menu

Wakeboard- & kiteveste

  Filter
Mærker
Størrelse
Aktivitet
Køn

Kitevest - en værdig inVESTering

En wakeboard vest eller en kitevest kan rede dig fra nogle seriøse skrammer. Hvis du falder ved høj fart, kan det gøre rigtig ondt når du rammer vandet.

Det er derfor meget vigtigt at du vælger den helt rigtige kitevest/vandskivest. Når du er iført en kitevest som passer dig godt, vil det både forbedre din præstation og forøge komforten. Du kommer til at tilbringe meget tid i din vest, så det er vigtigt at du tænke dig om inden du køber en. Du vil have et kitevest som ser godt ud, føles komfortabel og en som holder dig sikker.

Det er ikke en redningsvest eller en opdriftsvest

En kitevest er ikke en redningsvest eller en opdriftsvest. Når det gælder flydeevne er den faktisk lidt en mellemting. Den giver lidt opdrift, men ikke så meget som en redningsvest. Dette gør en kitevest meget lettere og mindre restrektiv, hvilket giver brugeren en højere grad af bevægelsesfrihed, som er meget vigtigt i vandsportsgrene hvor man trækkes efter en båd. Især når du når et vist niveau og gerne vil lære mere avancerede tricks, jumps og spins.

For at give brugeren mest mulig bevægelsesfrihed, er det vigtigt at kite vesten sidder perfekt. De fleste veste har flere indstillings muligheder, så sørg for at den indstillet korrekt til dig, inden du hopper på dit board eller skiene.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser