Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Kiteboarding og wakeboarding impact veste

  Filter
Mærker
Størrelse
Aktivitet
Køn

Hold dig beskyttet med en impact vest

Impact veste beskytter mod hårde stød, når du står på wakeboard eller surfer med kite. Vestene, der typisk er lavet af neopren, har en skumkerne, der hjælper med at absorbere stød på området omkring brystet i tilfælde af styrt og uheld. Det er almindeligt for kiteboardere, wakeboardere og vandskiløbere at bære en vest. Det er nemlig farligt at ramme vandet ved høj fart, så det kan betyde, at du slipper med et blåt mærke fremfor et bøjet ribben.

Der findes en bred vifte af impact vest, så der findes helt sikkert også en, der passer til din stil. Nogle veste er unisex, hvor andre er kønsspecifikke. De varierer også i forhold til, hvilken sportsgren de henvender sig til. Wakeboard-veste giver den største grad af beskyttelse og de dækker hele torsoen med skum. Kiteboarding eller kitesurfing veste er designet til at passe under trapezen. De giver en mindre grad af beskyttelse, hvor trapezen sidder, men samtidig er det sikkert, at de ikke kommer i vejen for dit kite-gear.

Er en impact vest det samme som en redningsvest?

Det korte svar er nej. Impact veste er designet til at beskytte dig mod slag, mens redningsveste og svømmeveste er designet til at holde dig flydende. Nogle impact veste giver en vis opdrift, men der er ingen garanti for, at det vil være tilstrækkeligt til at holde dig flydende. Fordelene ved kite-veste eller vandski-veste er, at de vejer mindre og giver en større grad af bevægelsesfrihed.

Hvis du bliver i tvivl om, hvilken grad af beskyttelse eller opdrift du får med det enkelte produkt, så tjek de individuelle produktspecifikationer for at få mere information.

Hvis du har brug for en vest, der kan holde dig flydende, så tjek vores udvalg af redningsveste og svømmeveste.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser