×
Menu

BMX Dæk

  Filter
Farver
Mærker
Hjuldiameter
Dæk bredde
Sammenfoldelig
Dæk Tryk
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Solide BMX dæk i høj kvalitet er afgørende

Et par solide BMX dæk er vigtige for din oplevelse, når du kører. Et robust par BMX dæk giver dig den selvtillid til at lave tricks, som du har brug for, når du skal udvikle dig som rider. Med et par gode BMX dæk skal du ikke være bekymret for, om de kan holde til slagene.

BMX dæk, der er lavet til forskellige freestyle discipliner, såsom flatland og street, er designet til både at være holdbare og stabile, hvilket er en fordel, når man laver tricks.

Den rigtige størrelse dæk til BMX

BMX dæk og hjul til freestyle er tilgængelige i størrelserne 12’’ (30.48 cm) til 29’’ (73.66 cm)

Dog er 20" (50.8 cm) den mest udbredte størrelse og den foretrukne blandt mange riders. Hvis køreren er under 12 år, så vil det i de fleste tilfælde være en god idé at gå efter et par 16" eller 18" BMX dæk.

Bredden på BMX dæk ligger typisk mellem 1’’ (2.5 cm) og 2.4’’ (6.3 cm), hvor dem under 2" ofte bruges til race BMX, mens dem over 2" ofte bruges til freestyle. Størrelsen på BMX slanger er angivet i produktbeskrivelsen. De fleste BMX slanger passer til alle dækbredder.

Dækmønsteret varierer fra model til model. Dæk med meget brede mønstre giver øget kontrol og et godt vejgreb. Mindre mønster giver mindre modstand og dermed en hurtigere cykel. De fleste freestyle BMX cykler har derfor brede dæk med et kraftigt mønster for at opnå et godt vejgreb, og dermed give mere kontrol til tekniske tricks.

Hvad er det korrekte lufttryk i BMX dæk?

Hvor meget luft skal jeg pumpe ind i mine dæk til BMX? Vi anbefaler, at du ser på den anbefalede PSI for dine BMX dæk, hvilket i de fleste tilfælde kan findes på siden af hjulet. PSI står for "pounds per square inch" og er en måleenhed for lufttrykket i dækket.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser