×
Menu

BMX dæk

  Filter
Farver
Mærker
Hjuldiameter
Dæk bredde
Sammenfoldelig
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

BMX dæk: Holder dig kørende

Et par solide BMX dæk er vigtigt for din oplevelse, når du kører. Et robust par BMX dæk giver dig den selvtillid til at lave tricks, som du har brug for når du skal udvikle dig som rider. Med et par gode BMX dæk skal du altså ikke være bekymret for, om de kan holde til slagene.

BMX dæk, der er lavet til forskellige freestyle discipliner, såsom flatland og street, er designet til både at være mere holdbare og samtidig give mere stabilitet, hvilket er en fordel når man laver tricks.

Den rigtige størrelse af dæk til BMX

BMX dæk og hjul, til freestyle kørsel ,er tilgængelige i størrelserne 12’’ (30.48 cm) til 29’’ (73.66 cm)

Dog er 20" (50.8 cm) den mest udbredte størrelse og den foretrukne blandt mange riders. Hvis køreren er under 12 år, så vil det i de fleste tilfælde være en god idé at gå efter et par 16" eller 18" BMX dæk.

Bredden på BMX dæk ligger typisk mellem 1’’ (2.5 cm) og 2.4’’ (6.3 cm), hvor dem under 2" ofte bruges til race BMX, mens dem over 2" ofte bruges til freestyle. Størrelsen på BMX slanger er angivet i produktbeskrivelsen. De fleste BMX slanger passer til alle dækbredder.

Dækmønsteret varierer fra model til model. Dæk med meget brede mønstre giver øget kontrol og et godt vejgreb. Mindre mønster giver mindre modstand og dermed en hurtigere cykel. De fleste BMX dæk til freestyle har derfor et udbredt og fyldtsgørende dækmønster, for at opnå et godt vejgreb, og dermed give mere kontrol til tekniske tricks.

BMX dæk under pres

Så hvor meget luft skal jeg mine dæk til BMX have? Vi anbefaler, at du ser på den anbefalede PSI for dine BMX dæk, hvilket i de fleste tilfælde kan findes på siden af hjulet. PSI står for "pounds per square inch" og er en måleenhed for lufttrykket i dækket.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser