×
Menu

Skisokker og termostrømper

  Filter
Mærker
Sko størrelse
Køn

Termosokker og skistrømper

Når du er ude i på en kold dag på ski eller vandring, er det vigtigt at have et par varme skisokker på til at holde dine fødder tørre og komfortable i længere tid - selv ved lave temperaturer.

I denne kategori, finder du termo skisokker til både langrend, alpinski og snowboarding. Ligemeget hvad du vælger i denne kategori, kan du vare sikker på at få et par varme skisokker der giver dig varme og tørre fødder.

Det er også derfor vores termosokker ikke bare holder dig varm, men også får dine fødder til at “ånde” sa dine fødder kan forblive tørre når du sveded, hvilket hjælper dig med at holde varmen hele dagen på ski- eller vandreturen.

Termo skistrømper beskytter også dine fødder mod de hårde støvler. Derfor er de skistrømper du finde hos SkatePro bløde og uden syninger og går over kanten af dine skistøvler. Det er vigtigt, at termosokker sidder godt og bløde mod skinnebenene, så du ikke får mærker efterfølgende. Nogle af vores skisokker har ekstra tykt stof på skinnebenene for at beskytte benet fra trykket fra snowboard eller skistøvlerne.

Også til hverdagsbrug

Et godt par varme skisokker er ikke kun brugbart at have på, når du er ude og dyrke sport i det kolde vejr. Et par termosokker er også vigtige, hvis du er ude at arbejde under vinteren til at holde dine fødder varme, tørre og komfortable.

Pas på dem

Pas ekstra godt på din nye investering, vi anbefaler at du vender vrangen ud på de termosokker når du skal vaske dem - det er der hvor dine hudceller og skidt bliver samlet sammen. Udover det, så anbefaler vi at du ikke tørrer dine skistrømper i tørretumbleren.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser