×
Menu

Race BMX Slanger

  Filter
Mærker
Hjuldiameter

Race BMX cykel hjul: En tynd profil og godt greb vinder løbet

Når du er på BMX banen, er det vigtigt at have bedst mulig kontrol og trækkraft, når du accelerere og drejer om hjørner. Race BMX hjulene du finder i denne kategori er designet til at give dig maksimal hastighed og godt med greb, så det eneste du skal tænke på er at være så hurtig som muligt.

Selvom race BMX hjul mest bruges off road, er banerne oftest lavet af hårdt pakket jord, hvor lav rullemodstand er vigtigt. Det er netop derfor at de fleste Race BMX hjul er meget smalle og med en tynd profil. Mønstret på et Race BMX hjul er oftest småt og knudret, så det giver bedre greb på de hårdt pakkede jordbaner.

Størrelsen på din Race BMX slange er altafgørende

Når du skal købe en BMX slange, vil du virkelig have god kvalitet. Vi har mærker som Salt, Haro og Odyssey og vi garanterer dig at at alle tre mærker ved hvordan man laver en BMX slange af høj kvalitet.

Vi anbefaler altid at du har en ekstra BMX slange med, når du skal til BMX banen. Der er ikke noget mere irriterende end at skulle stoppe med at køre, fordi man punktere efter et par runder.

Hvordan finder du den rigtige størrelse?

Det er vigtigt at du vælger en BMX slange som passer til størrelsen af dit BMX hjul. Du kan oftest finde ud af hvilken størrelse slange du skal bruge, ved at kigge på siden af dine hjul, størrelsen af slangen vil fremgå af specifikationerne.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser