×
Menu

Skiundertøj og termoundertøj

  Filter
Mærker
Størrelse
Køn
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Termoundertøj til skiløb og snowboarding

Skiundertøj, eller termoundertøj, er det lag, man bærer tættest på huden, når man står på ski. I denne kategori finder du både termounderbukser og termoundertrøjer. Skiundertøj bruges både til alpint skiløb, langrend og snowboarding, og det har til formål at hjælpe dig med at holde varmen og regulere kropstemperaturen.

Hvilken type skiundertøj er bedst?

Når man står på ski eller snowboard, genererer man en masse varme, og derfor er det vigtigt, at det termoundertøj man bruger, er åndbart samtidig med at det kan hjælpe med at holde på varmen. Derfor er skiundertøj som regel lavet af enten polyester eller uld - eller en kombination af de to. Polyester hjælper med at transportere fugt væk fra kroppen, og typisk vælger præstationsorienterede skiløbere og snowboardere skiundertøj i polyester. Skiundertøj i merinould har en fantastisk evne til at holde på varmen, og det kan absorbere store mængder fugt. De forskellige former for termoundertøj byder på forskellige grader af isoleringsevne, og vi anbefaler, at du vælger skiundertøj ud fra de vejrforhold, du skal stå på ski i. Hvis det er meget blæsende, er det også muligt at finde vindtæt skiundertøj.

Skal termoundertøj sidde stramt eller løst?

Skiundertøj skal sidde stramt, men ikke så stramt, at det begrænser din bevægelsesfrihed og føles ubehageligt. I denne kategori finder du termoundertøj til kvinder, mænd og børn. Selvom de har de samme tekniske egenskaber, er pasformen forskellig. Skiundertøj til børn er også helt fantastisk til at sikre en god kropstemperatur, når der leges i sneen.

Det er ikke tilstrækkeligt med skiundertøj, hvis du skal ud i sneen. Gå på opdagelse i vores udvalg af mellemlag, skijakker og skibukser, så du kan være sikker på, at du kan klare dig i kulden!

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser