×
Menu

Undertøj / mellemlag

Et solidt grundlag sætter standarden for en god dag

At holde sig varm og tør er vigtigt for en succesfuld dag på bjerget. Termoundertøj er grundlaget af dit tøj, når du er ude på ski, snowboard eller en vandretur i det kolde vejr. Termoundertøj er ofte undertøj - typisk en t-shirt med lange ærmer og et par lange underbukser. Vi har et bredt udvalg af termoundertøj for mænd og termoundertøj for kvinder.

At være tør er nøglen

I modsætningen til “normalt” undertøj er skiundertøj et termolag, der er designet til at lede sved og fugt væk fra din krop og holde dig tør. Udover det er det meste af termoundertøjet, du finder i denne kategori ikke kun designet til at holde dig varm, men faktisk også for at regulere din kropstemperatu,r og noget af vores lange undertøj er endda lavet med riller ved knæene og anklerne for et behageligt fit og god komfort. Så det eneste du skal tænke på er at have det sjovt på pisterne. Vi anbefaler at du vælger undertøj der er lavet i enten syntetisk stof, merinould eller silke.

Tætsiddende

For at få de bedste ud af dit termoundertøj skal dit grundlag være tæt iddende selv under dine armhuler. Ellers vil fugten muligvis ikke blive transporteret ud af beklædningen, og det vil blive på din hud så du vil bliver våd og begynder at fryse.

Hverdagsbrug

Det er ikke kun når du er ude på pisterne at skiundertøjet er nyttigt. Fordi termoundertøjets egenskab til at transportere fugt væk fra kroppen og give din krop mulighed for at ånde, er det også godt når du er ude og løbe, cykle eller vandrer, eller også bare når du arbejder udenfor og vil holde varmen.

SkatePro