×
Menu

Skiundertøj og termoundertøj

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse

Hvad er skiundertøj?

Skiundertøj, eller termoundertøj, er det lag, man bærer tættest på huden, når man står på ski. Skiundertøjet har til formål at hjælpe med at holde varmen på pisterne samt at hjælpe med at regulere kropstemperaturen. Det bedste undertøj til skiløb er det, der sidder tæt og samtidig er åndbart, så fugt kan transporteres væk fra kroppen, og du kan holde dig tør og varm.

Det er vigtigt at skiundertøjet dækker kroppen fra top til bund, så det anbefales, at du både skaffer en skiundertrøje og et par skiunderbukser. Skiundertrøjer fås både med korte og lange ærmer, og skiunderbukser fås både i fuld længde, i 3/4 længde og som shorts.

Er termoundertøj og skiundertøj det samme?

Ja! Der er mange forskellige termer for skiundertøj, men de refererer allesammen til den samme type tøj - uanset om vi taler om skiundertøj, termoundertøj, lange underbukser eller long johns. Det vigtigste er, hvilket materiale, det er lavet i. Det er som regel lavet i et syntetisk materiale som fx polyester, merinould eller en kombination af disse. Det er vigtigt at undgå bomuld, da det absorberer sved.

Når du har fået styr på undertøjet, skal du også have fat i et mellemlag, som kan hjælpe dig med at holde på varmen på de kolde dage.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser