MENU
×

Undertøj / mellemlag

Undertøj er det inderste lag beklædning, som skal få sved og fugt væk fra kroppen, så du ikke bliver kold. Undertøj er et must, når du står på snowboard eller kører på ski en kold vinterdag, men kan med fordel også bruges til aktiv træning, løb osv. på kolde dage. Et sæt skiundertøj består ofte af en t-shirt med lange ærmer og et par lange underbukser.

Valg af det rette undertøj

Syntetiske fibre fremstillet af polypropylen eller endda polyester vil være et glimrende valg. Disse materialer er lette, generelt tætsiddende og komfortable at have på, og er samtidig fugttransporterende, hvilket betyder, at de vil trække fugt og sved væk fra kroppen for at holde huden tør gennem en hel dag på ski. Termoundertøj i syntetiske materialer tørrer typisk hurtigere end andre materialer som f.eks. uld. T-shirts og lange underbukser i uld er ganske gode til at holde dig varm, selv når det er vådt, men det kan til tider være ubehageligt og kløende at have på. Meget ofte kombineres uld med syntetiske fibre for at forbedre skiundertøjets komfort og tørreegenskaber.

SkatePro anbefaler…

Det er en god idé med et par ekstra sæt ski undertøj på skituren, da det godt kan trænge til en vask efter et par dages brug pga. af sved og lugt.

Vi er e-mærket