Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Skitasker

  Filter
Farver
Mærker
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Skitasker til velorganiserede sne-eventyr

Der findes mange forskellige slags skitasker, men de har alle det til fælles, at de skal være praktiske og gøre livet lettere, når du tager på skiferie. Når du tager afsted på rejse, får du brug for nogle tasker til opbevaring af dine ski og skistave. De aflange skitasker kommer med forskellige funktioner som fx hjul, skulderstropper og polstring, der beskytter skiene. Det er også en god idé at have en slidstærk taske, der kan rumme dit skitøj og andre vigtige ting.

Uanset om du rejser med fly, tog eller bil, vil skitasker gøre håndteringen af din bagage mindre besværlig. De er også fantastiske til at opbevare hjelme, skibriller og handsker.

Er det nødvendigt at have en taske til skistøvler?

Skistøvletasker sikrer, at dine støvler opbevares sikkert under transport. Derudover hjælper tasken også med at organisere dit skiudstyr, så du kan være sikker på, at du ikke glemmer noget, når du skal ud og stå på ski. De bedste skistøvletasker er lavet af holdbare og vandtætte materialer, så de kan holde igennem flere skisæsoner. Det er også værd at søge efter en opvarmet taske, der holder skistøvlerne varme.

Skirygsække, der dækker ethvert behov

SKIRYGSÆKKE

De bedste skirygsække har polstrede skulderstropper og lommer med lynlåse, så sneen ikke kan trænge ind. Mange skirygsække har bryststropper, der hjælper med at fordele taskens vægt på en behagelig måde. Mange skirygsække egner sig også til hverdagsbrug.

TOURING RYGSÆKKE OG LAVINERYGSÆKKE

Lavinerygsække har rum, der er lavet specifikt til lavineudstyr som fx skovle, sonder og drikkesystemer med vandblærer. Backcountry touring involverer af og til situationer, hvor du er nødt til at tage skiene af og vandre, og derfor har mange af disse tasker stropper på ydersiden, hvor man kan fastgøre sine ski eller sit snowboard. Tasker med indbygget airbag fungerer ved, at man trækker i et håndtag, hvorefter airbaggen fyldes med luft, så du kan holde dig oppe i tilfælde af lavineskred.

REJSETASKER TIL SKIFERIEN

Det kan være, at du mangler en rejserygsæk, der er rummelig nok til en weekendtur, men det kan også være, at du er på jagt efter en stor og rummelig rejsetaske, der kan rumme hele familiens skitøj. Kendte skimærker har designet holdbare og robuste tasker, der netop egner sig til dette formål.

Hvis du er snowboarder og leder efter en taske, kan vi anbefale, at du tjekker vores udvalg af tasker til snowboarding.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser