×
Menu

Skitasker

  Filter
Farver
Mærker
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Skitasker når rejsen går til bjergene

Der findes mange forskellige slags skitasker, men de har alle det til fælles, at de skal være praktiske og gøre tingene mindre besværlige for dig, når du tager på skiferie.

Hvis du tager dit eget udstyr med på skiferie, skal du bruge nogle gode tasker til at beskytte dine ski og skistave. De aflange skitasker kommer med forskellige funktioner som fx hjul, skulderstropper og polstring til at beskytte skiene. Det er også en god idé at have en slidstærk taske, der kan rumme dit skitøj og andre vigtige ting.

Uanset om du rejser med fly, tog eller bil, vil skitasker gøre håndteringen af din bagage mindre besværlig. Tasker til skistøvler med skulderstropper eller håndtag betyder, at du kan opbevare dine skistøvler på en praktisk måde, uden at tage al pladsen i din kuffert. I dem kan du også opbevare hjelme, beskyttelsesbriller og handsker.

Skitasker til når du er på pisterne

Når du endelig er kommet ud på pisterne, kan der være en række grunde til at have en skirygsæk med. De er gode til at opbevare dine personlige ejendele, som fx telefon, pung eller et ekstra lag tøj, og samtidig er der er altid plads til, at man kan have lidt snacks eller drinks med, så man kan holde sig i gang i længere tid.

For skiløbere, der kører off-piste og back country, tjener rygsækken også det vigtige formål at bære lavineudstyr. Lavinerygsække er designet med specifikke rum til hvert stykke sikkerhedsudstyr, og mange af dem er også kompatible med lavine-airbags.

Hvis du er snowboarder og gerne vil have dit snowboard med på rejsen, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af snowboardtasker.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser