×
Menu

Cruiserboard skate tools

Sortering
Nulstil

Sortering

Anvend

Hvordan vedligeholder man et cruiserboard?

Det er måske ikke den sjoveste opgave, men det er vigtigt at vedligeholde sit cruiserboard, hvis det skal blive ved med at være godt. For at passe godt på sit cruiserboard skal man undgå at skate, når det regner, og det er også en god idé at rense sit griptape en gang i mellem. Samtidig er der en masse justeringer og opgraderinger, der kan betyde, at dit board holder længere. I denne kategori finder du et udvalg af værktøj, som er nyttigt, hvis du gerne vil vedligeholde dit setup.

Små justeringer af dine trucks kan gøre en stor forskel på, hvad du får ud af dit board. Det anbefales at have stramme trucks, hvis du gerne vil skate med høj fart, eller bare gerne vil have et stabilt setup. Hvis du derimod har mere fokus på at lave skarpe sving og cruise, er det bedre at skate med løse trucks. For at løsne eller stramme dine trucks, skal du bare dreje den møtrik, der sidder på din kingpin.

Et cruiserboard skate tool er helt klart en stor hjælp, når du skal justere dine trucks og hjul. Det er et praktisk multiværktøj, der både består af unbrakonøgle, svensknøgler og en thread cutter til at restaurere slidte gevind.

Hvis du gerne vil friske dit cruiser deck op, kan du også gå på opdagelse i vores udvalg af cruiserboard merchandise.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser