×
Menu

Fæstevoks

  Filter
Mærker
Temperatur
Fluor-indhold

Vælg den rette fæstevoks til dit behov

Vores udvalg af fæstevoks indeholder fæstevoks til forskellige temperaturer og sneforhold. Fæstevoks sikrer et godt greb i sneen, da det er lavet af et klistret og blødt materiale. Udover at give dig et bedre greb, sikrer det bedre spark og mulig krafttilførsel fra skiene til sneen.

For opnå det bedst mulige greb, er fæstevoks lavet til forskellige temperaturer, eftersom som sneens tekstur ændre sig med temperaturen. For eksempel, så bliver sneen vådere jo højere tempreaturen er, hvilket kræver en blødere og mere klistret fæstevoks. Hvis du bruger den forkerte fæste voks i forhold til temperaturen, er det svært at få et god greb. Vi skriver altid hvilken temperatur som vores fæstevoks er beregnet til.

Fæstevoks er kendt som grip wax og påføres på voksbare ski, i området under bindingen. Området hvor voksen påføres, kaldes voks lommen eller fæstezonen.

Hvis du oplever at dine ski glider under dig når du sparker, bør du overveje at påføre mere voks. Hvis du allerede har en god mængde voks i fæstezonen, skal du måske finde en mere klistret voks.

SkiGo voks er et godt valg

Som du nok har lagt mærke til, har vi meget forskelligt fæstevoks fra mærket SkiGo. Vi syntes at Skigo producere noget af det bedste fæstevoks i verden, og derfor har vi valgt at sætte vores tillid til dette mærke. Og vi er endnu ikke blevet skuffet! Du bør tage et kig på vores SkiGo XC fæstevoks Tour pakke, hvor du får tre forskellige slags voks og et stykke kvalitets kork, til at påføre voksen på dine ski. Med dette sæt, vil du være klar til temperature fra 5 til -10 grader celsius.

SkatePro