×
Menu

Løbecykler til børn

At køre løbecykel er let at lære

Hvis dit barn kan gå, kan det bruge en løbecykel. Dit barn kan komme hurtigt i gang, og du vil se dem have succes og sjov hele vejen.

En løbecykel er den perfekte måde at lære de første trin i at cykle med pedaler. En løbecykel giver dit barn mulighed for langsomt at finde balancepunktet, uden at øge risikoen for at falde. Første trin er at have cyklen mellem benene mens man går med den. I andet trin sidder barnet og sparker sig fremad med benene. På ingen tid løfter barnet fødderne fra jorden og triller længere og længere.

Vi anbefaler en hjelm som et minimum af beskyttelsesudstyr, på trods af den lave risiko for at falde. Albuerne er udsat for slag, derfor kan albuebeskyttelse anbefales i begyndelsen.

I denne kategori finder du et godt udvalg af gode og billige løbecykler til børn. Alle vores løbecykler er både til drenge og piger.

Løbecykel vs Støttehjul

På en løbecykel styrer barnet ved at læne sig fra side til side, som det ville på en almindelig pedalcykel. Denne måde at styre på, hjælper med at udvikle barnets balance. Støttehjulene man montere på pedalcykler har en tendens til at ramme barnets hæle, når det skal sætte af.

At have fødderne på jorden er en mindre skræmmende oplevelse for børn, end at have fødderne løftet op på pedalerne. Fødderne er frie og klar til at redde et fald.

Løbecykler har lavere vægt end pedalcykler med støttehjul, så børnene kan nemt løfte løbecyklen over forhindringer. Intet behov for at mor kommer og hjælper med at få cyklen op på fortovet. Har cyklen sat sig fast? Bare stå tilbage og nyd dit barns succes med at frigøre sig selv og sin cykel, ikke et frustreret barn, men synet af succes og præstation.

Fra løbecykel til almindelig pedalcykel

Da en løbecykel grundlæggende er en almindelig cykel bare uden pedaler, virker skiftet til en almindelig cykel som et mindre spring end fra en cykel med Støttehjul.

Et tip til når dit barn vokser fra til løbecyklen og har brug for at få en cykel med pedaler. Du kan fjerne pedalerne og med strips fastgøre pedalarmene til rammen. På denne måde kan barnet vænne sig til den store cykel, inden det skal bekymre sig om pedalerne. Når balancen på den store cykel er der, er det nemt at implementere pedaler.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser