×
Menu

BMX tilbehør

Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Få det rigtige BMX værktøj og forbliv kørende uanset hvad!

Har du nogensinde prøvet at tage i BMX parken men været nødt til at kalde det en dag, lige efter du er kommet, fordi du har punkteret et dæk? I vores sektion med Freestyle BMX tilbehør finder du alt det BMX tilbehør, du har behov for - alt fra værktøj til at skifte dele såsom dækjern til frihjuls aftagere samt meget mere.

Hvis du medbringer det rigtige BMX værktøj til at reparere din Freestyle BMX, kan du klare de mest almindelige reparationer på stedet og blive i parken, så længe du har lyst. Hvis du har en rygsæk fyldt med tilbehør som for eksempel Powerslide Luftpumpen med indbygget manometer, dækværktøj og reservedele, er der ingen undskyldning for at tage hjem.

BMX frihjulsaftager

Hvis du tage dit frihjul af, skal du bruge et specielt værktøj der hedder en frihjulsaftager, for at få fat om kernen på fruhjulet. Noget af det værktøj, kan blive monteret i et skruestik eller blive drejet med en svensknøgle.

Du bør altid have et sæt BMX dækjern klar

Der er aldrig noget godt tidspunkt for at have et flat dæk, og du gider ikke stå på gaden eller i parken og spilde din tid på et uoverskueligt dæk. Med et sæt dækjern kan du skifte et flat dæk på ingen tid, og fortsætte med det der faktisk er sjovt - at køre BMX.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser