Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Rullehockey - Hockey rulleskøjter

Værd at vide

Hvad er hockey rulleskøjter?

Hockey rulleskøjter - også kaldet hockey inline rulleskøjter og street hockey rulleskøjter - er noget af det mest basale udstyr, hvis du vil spille street hockey. De minder meget om de skøjter, man bruger til ishockey, men med den åbenlyse forskel, at de har hjul i stedet for klinger og blødere støvler, der giver mere fleksibilitet.

Hockey rulleskøjtehjul er som regel mellem 76 - 80 mm, så de er ikke for store og ikke for små. Hjul i mellemstørrelse giver bedre bremseegenskaber, hurtigere acceleration og større manøvredygtighed end hjul i store størrelser. Oftest bruger man bløde hjul til at opnå maksimalt grip på banens glatte overflade. Hvis du spiller udendørs rullehockey på cement eller asfalt, kan hjul med lidt mere hårdhed være en fordel.

Hvilken størrelse hockey rulleskøjter skal jeg skaffe?

Når du leder efter et par street hockey skøjter, er det en god idé at tjekke vores størrelsesguides og at måle dine fødder først. Størrelserne varierer fra mærke til mærke og størrelsen på hockey rulleskøjter er anderledes end størrelsen på sko. Et par rulleskøjter til rullehockey bør sidde tæt og give maksimal kraftoverførsel og manøvredygtighed. Et par street hockey rulleskøjter som er for store eller for små risikerer at give vabler og ømme fødder.

Hvordan vælger man et par rullehockey rulleskøjter?

Overvej din stil og dit færdighedsniveau. Rekreationelle inline hockey rulleskøjter er velegnede til begyndere. De er overkommelige i pris og er et oplagt valg for begyndere eller yngre spillere - eller hvis du gerne vil prøve sporten af sammen med nogle venner. Begynder street hockey rulleskøjter har ofte et fladt setup med fire 80mm hjul for at give øget stabilitet.

Avancerede spillere, der er på banen mindst en eller to gange om ugen foretrækker et par seriøse hockey rulleskøjter. De har oftest lettere og mere stive støvler med en anderledes opsætning af hjulene, som giver en god bremseevne og høj kontrol over skarpe vendinger. To 76 mm hjul foran og to 80 mm hjul bagved regnes for at være industristandard.

Vil du gerne vide mere om street hockey udstyr? Tag et kig på vores Guide til køb af hockey udstyr.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser