×
Menu

Rullehockey - Hockey rulleskøjter

Værd at vide

Hockey rulleskøjter til både begyndere og øvede

Her kan du finde inliners og udstyr til rullehockey. Uanset om du er nybegynder eller spiller rullehockey på højt plan, har vi masser af udstyr, der passer til dig og dine behov.

Rullehockey spilles på en tør overflade, og man bruger derfor rulleskøjter i stedet for isskøjter. Den mest almindelige form for rullehockey foregår på inliners og med 2 hold med fire spillere og en målmand på hvert hold.

Hvad kendetegner inliners til rullehockey?

Hockey rulleskøjter minder på mange måder om hockey isskøjter. Rulleskøjterne i denne kategori er alle inliners. Det vil sige, at du bruger den samme teknik, som du ville bruge, hvis du spillede ishockey. Støvlerne er stærke og holdbare samtidigt med, at de har en god pasform. Fordi støvlerne skal snøres, tilpasses de fødderne og gør pasformen endnu bedre. Mange af støvlerne har god ventilation, hvilket er praktisk, når de bliver brugt til sport. Klingen er som regel i aluminium og hjulene er forholdsvis små og med en hårdhed på omkring 84A – lidt lavere til indendørs brug. For at vide mere om Hockey hjul, kan du se vores guide: Køb af hjul til rulleskøjter.

Hvilket udstyr skal jeg bruge til rullehockey?

For at spille rullehockey skal du først og fremmest bruge inliners og en stav. Om du skal bruge en puk eller en bold, og hvor meget sikkerhedsudstyr du skal bruge, afhænger af hvilken form for rullehockey, du spiller. Vi har et bredt udvalg af udstyr. Du kan finde alt lige fra stave og rulleskøjter til kuglelejer, hjul og olie. Tjek evt. vores guide: Køb af hockey udstyr, for at få mere information om udstyr.

Vi fører også målmandsudstyr til rullehockey. Kontakt os venligst direkte eller besøg vores butik, hvis du er interesseret i målmandsudstyr, da det ikke er tilgængeligt på hjemmesiden.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser