×
Menu

Tilbehør til inline rulleskøjter

  Filter
Mærker

Hvilket tilbehør skal jeg bruge til mine inline rulleskøjter?

Der findes tilbehør og reservedele til inline rulleskøjter, som er essentielt for enhver, der gerne vil forbedre deres præstationer eller øge komforten i deres rulleskøjter. Liners, footies, kegler og snørebånd er alle sammen små stykker udstyr, der kan have en stor indflydelse på din træning og generelle oplevelse af at stå på rulleskøjter. De kan hjælpe med alt fra udholdenhed til balancetræning og indøvelse af nye tricks.

Liners til inline rulleskøjter

Den vigtigste opgave for rulleskøjteliners er at give så god komfort som overhovedet muligt.

Liners - eller inderstøvler - er med til at give den rette pasform og støtte, når du skater. Hvis dine liners er blevet meget slidte, er det en god idé at skifte dem ud med nogle nye liners. Nye liners kan give dig følelsen af at have et par helt nye rulleskøjter. Ofte kan du tage dine liners ud og vaske dem, så de ikke lugter så grimt. Inderstøvlerne er designet til at være støttende og åndbare. Nogle kan også varmeformes, så man får en optimal og individuel pasform.

footies til inline rulleskøjter

Footies er beregnet til at give ekstra støtte, og de kan potentielt forbedre pasformen i de fleste rulleskøjtestøvler.

Footies til rulleskøjter er lavet i holdbar neopren, der giver ekstra god beskyttelse mod ømme ankler og vabler, og øger din komfort - også hvis dine rulleskøjter er helt nye.

Snørebånd og træningskegler

Snørebånd til inline rulleskøjter er altid gode at have ved hånden, når de gamle snørebånd er blevet slidte. Snørebånd til rulleskøjter er ofte lavet i nogle meget stærke materialer, så de kan bevare deres oprindelige form i lang tid. Derudover findes de i mange forskellige farver, så man kan give sine rulleskøjter et personligt udtryk.

Træningskegler til inline skating er prikken over i'et for skatere, der sigter mod at forbedre deres slalom-skills. De byder på mange timers sjov, hvor man virkelig kan få trænet sine færdigheder.

Husk, at du skal bruge den rette beskyttelse, når du står på rulleskøjter. Gå på opdagelse i vores udvalg af beskyttelsesudstyr til rulleskøjteløb.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser