×
Menu

Inliners tilbehør

  Filter
Mærker

Få dine næste liner til inline rulleskøjter og andet udstyr her

Liner til Inline rulleskøjter, er den del af dine inline rullerskøjter, hvis opgave er at give dig en komfortabel køretur.

På denne side, har vi sammensat et udvalg af linere til inline rulleskøjter. Disse inderstøvler hjælper også til at give dig en god pasform og støtte i dine rulleskøjter. Hvis dine rulleskøjte linere bliver slidt ned, så kan du udskifte dem med nye, som næsten vil give følelsen af at have fået helt nye rulleskøjter. Det er også muligt at tage linerne ud og vaske dem, hvilket gør det nemt at holde dem rene og lugtfrie. Det er noget. vi anbefaler alle skatere at gøre et par gange gennem sæsonen.

Inderstøvlen er designet til at give support, luft, og nogle kan endda varmeformes for en optimal pasform. Det er vigtigt, at lineren sidder tæt på foden. Med tiden vil den udvidde og løsne sig, og her kan du med fordel udskifte den med en ny for igen at få den rigtige pasform.

Hvis du er i tvivl hvilken liner der passer dine rulleskøjter, så kontakt os endelig, så hjælper vi dig.

Kegler, snørebånd og meget mere

Dette er også en kategori, hvor du vil finde vores udvalg af inline rulleskøjtekegler. Disse plastik toppe er gode til både øvelse og konkurrence. De kegler vi har, har den perfekte hårdhed til slalom øvelser. De er små, lette og praktiske, men stadig hårde nok til ikke at "blokkere" og stadig bløde nok til ikke at gå i stykker.

Du vil også finde sliddele som snørebånd, men også den sjove og brugbare slide-måtte i denne kategori.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser