×
Menu

BMX - Beskyttelse til børn

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse

Vælg de rette BMX-beskyttere til børn

BMX er en enormt sjov sport for børn, men det er afgørende, at de har det rette beskyttelsesudstyr. Uanset om de kører deres første tur på en løbecykel eller kører freestyle BMX på gaderne, er BMX beskyttelse til børnenes knæ og albuer afgørende, hvis de skulle styrte. Skatebeskyttere yder samme beskyttelse som BMX beskyttere, og derfor er der ofte et stort overlap i mellem de to kategorier.

Børnehjelme til BMX bør have førsteprioritet. Knæ- og albuebeskyttere til børn er det næste vigtige udstyr, da knæ og albuer er nogle af de kropsdele, der oftest bliver skadet. Beskyttere med hårde yderskaller giver den bedste beskyttelse, og justerbare velcrostropper betyder, at de vil passe naturligt til mange forskellige størrelser. Kompressionsshorts anbefales også til unge riders. De kan bruges under bukserne, og de er udstyret med polstring omkring hofter, lår og haleben.

Et andet vigtigt stykke beskyttelsesudstyr til børnene er BMX-handsker. Handsker til BMX-kørsel hjælper børnene med at få et sikkert greb om håndtagene, og de giver rigtig god beskyttelse, hvis de falder med hænderne først på en ru overflade.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser