Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

Cruiser BMX & wheelie bikes

  Filter
Farver
Mærker
Hjuldiameter
Stel Top Tube
Styr højde
Nav
BMX Bremse Included

Hvad er BMX cruisers?

Der findes forskellige typer af BMX-cykler, der har større hjul end traditionelle BMX-cykler. De ligner nogle gange mountain bikes, og de går under forskellige betegnelser som wheelie bikes, BMX cruiser eller big wheel BMX.

De er som regel konstrueret, så de har en lav vægt og er nemme at få op i fart, lidt ligesom klassiske race BMX-cykler. Selvom de har helt andre egenskaber end almindelige freestyle BMX-cykler, kan de stadig holde til at blive udsat for belastninger. Wheelie cykler er enormt alsidige, og du kan bruge dem til rigtig mange ting. De har længe været brugt til race, men indenfor de senere år, er de også begyndt at dukke op på freestyle-scenen.

Hvilken størrelse wheelie bike passer til mig?

Wheelie bikes er som nævnt større end almindelige BMX-cykler, og derfor er de også populære blandt riders, der er høje og gerne vil have en stabil cykel. Jo højere du er, desto større hjul bør du bruge. På cruiser BMX er hjulene som regel 24”, 26” eller 29” og top tube (overrøret) er mellem 21” og 24”.

For at finde ud af, hvilken størrelse cruiser BMX, der passer til dig, kan du tage et kig på vores størrelsesguide.

Big Wheel BMX - De bedste BMX-cykler til cruising

Det er altid sjovt at lave tricks på sin cykel, men det kan også være rart, at have en BMX, der er god til at cruise omkring. Det er her cruiser BMX-cykler kommer ind i billedet. På grund af cyklernes størrelse, egner de sig bedre til transport en almindelige BMX-cykler. De er dog stadig i familie med rigtige BMX-cykler, hvilket betyder, at de har rigtig mange egenskaber til fælles.

Hvis du er mere til traditionelle freestyle cykler, kan du tjekke vores udvalg af freestyle BMX cykler.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser