MENU
×

Dancing Longboards

  Filter
Mærker
Deck længde
Deck bredde
Deck materiale
Hjuldiameter

Dancing longboards – slip din indre kunstner løs

Dancing longboards eller dancer boards handler om at bevæge sig med stil. Det er den type longboard, du skal have, hvis du rigtig vil være kunstnerisk og danse på dit board, imens du kører. Med et dancing longboard får du mulighed for at være kreativ på boardet med trin som cross stepping, walk the plank, lookback og andre dansebevægelser, som du kan ryste ud af ærmet.

Dancer longboard decks – til boardwalking

Decket på dancer longboardet er typisk langt, hvilket giver dig en platform med tilstrækkelig plads til at gå frem og tilbage på boardet, alt imens du udfører dine trin. Du kan vælge imellem mere stive eller mere fleksible dancer decks afhængigt af din stil. Stive decks er optimale til boardwalking, hvorimod decks med mere flex giver dig mere bounce, når du pumper, så du får følelsen af at surfe på land. Dancing-stilen er inspireret af boardwalking fra surfing, hvor surfere tilpasser boardet til bølgerne for at få det meste ud af bølgerne.

Dancing kombineret med freestyle

Ligesom andre longboarding-stile kan også dancing kombineres med andre stile, for eksempel freestyle. Her kombinerer man de kunstneristiske dansetrin med skateboard-tricks såsom g-turn, tiger claw og boneless. Det handler om at være kreativ på sit dancing longboard og lade sin kunstneristiske side komme til udtryk.

Vi er e-mærket