×
Menu

Glidevoks

  Filter
Mærker
Temperatur
Fluor-indhold

Glidevoks til ski vil give dig ekstra fart

Glidevoks er skabt for at give ekstra fart, og selvfølgelig et bedre glid. Glidevoksen sørger for, at front og bag på skiene er glattere.

For den typiske langrendsløber er universel glidevoks et godt valg. Hvis du ønsker at skiene har et endnu bedre glid, så findes glidevoks specielt lavet til mange forskellige temperaturer.

Seriøse langrendsløbere kan blive nærmest fanatiske når det kommer til valg af det rigtige glidevoks til deres ski, og de tilføjer gerne et frisk lag af voks næsten hver eneste gang de er ude at løbe. På den anden side er det sjældent, at begyndere og lettere øvede vokser deres ski. Et sted mellem disse to niveauer vil være det optimale for de fleste løbere.

Der er to typer af glidevoks. En varm voks, som skal tilføjes med et varmt strygejern med den rette temperatur. Denne slags voks holder længe, især for de sjældne løbere. Udover dette er der den typiske "hverdagsvoks", som kan tilføjes dagligt inden man rammer løjperne.

Hvis du er ny til langrend, så skal man ikke tænke på at vokse skiene hver dag. Den rigtige glidevoks kan give dig noget ekstra fart, men det er ingenting i forhold til den forskel det vil gøre, hvis man har den rette fæstevoks - det er her fokus skal lægges, hvis ikke man er så erfaren med langrendsløb.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser