×
Menu

Headsets til løbehjul

  Filter
Farver
Mærker
Headset-type
Kompatibel med
Forrige
Næste
Side 1 ud af 2

Værd at vide

Et headset til et trick løbehjul er lille men essentielt

Et headset til et trick løbehjul er en essentiel del af løbehjulets samling. Et headset bliver installeret ind i head tuben på løbehjulets deck for at sikre, at forken roterer rigtigt.

Et headset til trick løbehjul fås i forskellige former og kvalitet. De to mest populære typer er non-integrated og integrated headsets.

Non-integrated headsets virker kun med standard decks. For at installere et non-integrated headset presses bunden og top cappen ind i decket - til det skal du bruge værktøj.

Integrated headets virker kun med integrated decks. Det er meget nemt at installere et integrated headset eftersom bunden og top cappen allerede er integreret i head tuben.

Hvad er et integrated headset og et non-integrated headset?

Lad os starte med et integrated headset. Som ethvert løbehjuls headset har et integrated headset en bund og en top cup. Forskellen er at disse er integreret i løbehjulets head tube.

Det betyder blandt andet, at du ikke behøver specielt værktøj for at installere headsettet. Men vær opmærksom på at denne type headset kun passer til integrated løbehjuls decks.

Non-integrated headsets har brug for lidt mere vedligeholdelse. Kuglelejerne kommer med en top og bund cup, som skal presses ind i headtuben. Non-integrated headsets kan være threaded. Er heasettet threaded er det kun kompatibelt med threaded forks.

Et headset til et trick løbehjul er et værdifuldt stykke udstyr og dets dele skal passe perfekt sammen. Hvis du føler dig usikker omkring dit næste headset eller har spørgsmål omkring kompabiliteten, så hold dig endelig ikke tilbage fra at give os et kald.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser