×
Menu

Freestyle BMX hub guards

  Filter
Mærker
Aksel diameter
Driver side

BMX Hub Guards giver ekstra beskyttelse

Træt af at ødelægge dine freestyle BMX hubs igen og igen? Så er et par BMX hub guards den rette løsning for dig. De er lavet til at beskytte dine BMX hubs og spokes når du grinder og giver samtidigt en mere smooth følelse når du laver grinds.

BMX hub guards kommer i mange forskellige former og varianter og er lavet af enten nylon eller aluminium. Valg af form og materiale er forskelligt fra rytter til rytter, men med det sagt vil en nylon hub give et nemmere grind end en i aluminium. På den anden side er de mere holdbare i aluminium.

Hvad du bør tænke over

Når du køber BMX dele som f.eks hub guards, er det vigtigt at vælge en model der passer dine hubs. Nogle guards er lavet til specifikke hubs, mens andre er universale og passer til de fleste hubs på markedet. Det vil fremgå af produkt specifikationerne hvis en hub guard kun passer til en specifik hub.

Et sæt hub guards giver naturligvis ikke 100% beskyttelse af dine hubs og spokes, men vi anbefaler alle Freestyle ryttere at bruge dem. Pengene som du bruger på hub guards er tjent ind allerede første gang de "redder" din hub.

I vores store udvalg af BMX hub guards kan du finde forskellige modeller og designs fra nogle af de stærkeste navne indenfor BMX som f.eks Eclat, G-Sport og WeThePeople.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser