×
Menu

BMX hub guards

  Filter
Mærker
Aksel diameter
Driver side

Hvad er BMX hub guards?

For at undgå at beskadige dine BMX-nav og eger, er navbeskyttere - eller hub guards - en god idé. Hub guards er kegleformede hætter, der sidder på ydersiden af det forreste eller bageste nav i midten af hjulet. Når man grinder på rails og ledges, kan hub guards beskytte hjulene. De giver også mindre friktion, så du kan lave længere og mere smidige grinds.

Når du vælger hub guards, er det vigtigt at vide, hvilken type du skal gå efter. Hub guards til forhjulet er kompatible med hjulbolte, hvor gevindet har en diameter på 10 mm, og hub guards til baghjulet passer til hjulaksler, hvor gevindet har en diameter på 14 mm. Driver side hub guards er også anderledes end dem, der ikke sidder på cyklens driver side. Driver side hub guards har et cut-out, som gør, at kæden kan bevæge sig uden at sidde fast.

Universelle hub guards og materialer

Nogle mærker fremstiller 'universelle' hub guards. Universelle hub guards fungerer på langt de fleste setups uafhængigt af mærke. De fås til både forhjul og baghjul.

BMX hub guards fås i mange forskellige materialer, men de mest almindelige materialer er nylon og aluminium. Hub guards i nylon glider bedre end hub guards i aluminium, når man grinder. På den anden side er hub guards i aluminium mere holdbare. Uanset, hvilken type du vælger, anbefales det altid at grinde med hub guards frem for at grinde uden, da det kommer til at give mere smidige grinds.

Når du beskytter dine nav og eger med hub guards behøver du ikke at udskifte andre dele så ofte, men når du får behov for det, har vi også et stort udvalg af andre dele, som kan holde dig kørende. Se vores udvalg af dele til BMX hjul og BMX nav.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser