×
Menu

Hjulbolte til løbehjul

  Filter
Mærker
Hjulbolt længde

Værd at vide

Hjulbolte til løbehjul findes i forskellige varianter

Her kan du finde nye hjulbolte til dit løbehjul, hvis dine opridelige hjulbolte er gået i stykker eller er slidte. Boltenes opgave er at skabe forbindelse mellem trick løbehjulet på en holdbar måde, hvor farten kan holdes ved lige. Hjulbolte til forhjulet kaldes også for fork axles, og dem til baghjulet kaldes rear axles.

Hjulboltene er oftest lavet af stål og aluminium. Stål er stærkere end aluminium og aluminium er lettere end stål, så det materiale du bør gå efter, afhænger af din stil og dine præferencer.

Hvilken størrelse har hjulbolte til løbehjul?

Ofte spørger folk om, hvilken størrelse deres hjulbolte skal have. Den mest almindelige diameter for hjulbolte til trick løbehjul er 8 mm, men de findes også i 6 mm, 10 mm og alt derimellem. Det er en god idé at måle din gamle bolt, før du køber en ny. På den måde kan du være sikker på, at du køber en hjulbolt i den rette størrelse.

Ved køb af hjulbolt til baghjulet er det vigtigt, at hjulboltens diameter og længde passer til dit deck, og ved køb af en hjulbolt til forhjulet skal du sikre dig, at den passer til dit forhjul. For at få et mere detaljeret indblik i, hvordan hjulboltene passer med forgafler og decks, kan du tage et kig på vores guide til køb af hjulbolte til løbehjul .

Pegs monteres på hjulboltene

De fleste pegs kan tilpasses til de fleste deck ved brug af spacere og den korrekte hjulbolt. Når du køber løbehjuls pegs, følger der nogle gange en hjulbolt med, som giver mulighed for at installere dem korrekt. Størrelsen på hjulbolten afhænger af, hvor mange pegs du gerne vil installere på hver hjulbolt samt hvilket deck og hvilken forgaffel, du bruger.

Tjek vores udvalg af pegs til løbehjul for at se de forskellige stilarter og længder, der kan passe til dit setup.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser