Vinterudsalg
Vinterens End of Season Sale er i gang   -  Brug denne kode WINTER10  -  Klik her
×
Menu

T-Shirts

  Filter
Farver
Mærker
Størrelse
Pasform
Krave
Ærmer
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Hvad er skate T-shirts?

Skate t-shirts er en vigtig del af dit overordnede skater-look. Brands, der specialiserer sig i tøj til skateboarding, er blevet nogle af de største firmaer i skateboard-industrien, og deres designs bliver genkendt verden over. Skate t-shirts kan fås som klassiske kortærmede t-shirts eller med lange ærmer. Så uanset om du er passioneret skateboarder eller bare godt kan lide den stil, som forbindes med skateboarding, vil der helt sikkert være noget, der fanger din interesse i denne kategori.

Skateboard t-shirts fås i mange forskellige designs. Du foretrækker måske batik, cool prints eller en mere ren, minimalistisk stil. T-shirts laves som regel i bomuld, som sikrer et holdbart produkt, der hjælper dig med ikke at få det for varmt.

Hvad er det bedste tøj at skate i?

De idéelle skater trøjer bør være komfortable at have på og ikke begrænse dine bevægelser, når du skater. Mange foretrækker trøjer, der sidder løst, hvilket giver god manøvredygtighed og fleksibilitet. Dog producerer mange brands også trøjer i regular fit og slimfit. Husk at se på vores størrelsesguides, så du kan sikre, at du får den størrelse, du gerne vil have.

Mens skate t-shirts giver dig et klassisk skaterlook, kan trøjer med lange ærmer hjælpe med at holde dig varm på de køligere aftener og samtidig give dig lidt beskyttelse.

Den rette T-shirt er kun en enkelt del af dit skater-outfit, så husk at tjekke hele vores udvalg af skater tøj og streetwear.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser