×
Menu

Skate T-shirts

  Filter
Mærker
Størrelse
Forrige
Næste
Side 1 ud af 3

Skate T-shirts til folket

Uanset om du er skater eller bare nyder at have sejt og afslappet udseende, er skater t-shirts det perfekte valg for dig.

Skate t-shirts kommer i mange stilarter, figurer og farver. Vi har sammensat et stort udvalg af de sejeste skate t-shirts fra de fedeste mærker, så du kan få en der passer netop din stil. Vi har alt lige fra psykedeliske mønstre til fede prints. Valget er dit

Skateboard T-shirts er lavet til at blive slidt

Hvis du enten springer du ud fra trapper, Grinder rails, laver fliptricks eller kører på ramper, så er skateboard T-shirt noget for dig. T-shirtsne er designet til at give dig en god pasform som giver dig mulighed for at vride og dreje kroppen uden problemer.

Vi bærer, hvad vi sælger, så du kan være sikker på at alle vores t-shirts er af høj kvalitet og har en behagelig pasform, fordi vi ved, at tøj skal kunne holde til at blive brugt.

Skate t-shirts har været en fast del af den almindelige mode scene i lang tid, grundet deres komfort og cool design. Vi har udvalgt de fedeste designs og modeller fra mange forskellige mærker som DC, Vans, Emerica, Element, Dickies, Volcom, Etnies, Alis, Independent og mange flere.

Mange af vores mest populære skater t-shirts er også tilgængelige i børne størrelser, fordi vi ved, at de unge også vil være med på moden, når de skater eller bare hænger ud.

Skater-look med langærmet t-shirt

En langærmet t-shirt kan bruges alle årets sæsoner og kan sammensættes med mange forskellige outfits. Til de lune sommeraftener er det godt at have en langærmet, og det bliver lidt koldere i løbet af efteråret, hjælper en langærmet t-shirt bedre med at holde på varmen. Når vinteren falder på, kan du trække din sommer t-shirt udover din langærmede t-shirt og få det lidt varmere imens du samtidigt får det klassiske skater-look. Der findes masser af langærmede t-shirts, der nok skal få dig til at se godt ud, og hos SkatePro har finder du et udvalg af dem.

Langærmede skate T-shirts findes i mange designs

Langærmede t-shirts bliver lavet i mange forskellige designs, både med og uden grafisk print. Nogle har lange ærmer, hvorimod andre eksempelvis kun har 3/4 ærmer. De findes både som ensfarvede og med flere farver. Pasformen er typisk enten løs, tætsiddende eller standard pasform. Materialerne, som mange af vores langærmede er lavet af, er typisk almindelig bomuld, finkæmmet bomuld eller jersey. Her tilføjes der nogle gange lidt elastisk stof, for at give en mere tætsiddende pasform.

Hold på farve og print - vask med vrangen ud

Hvis du vil bibeholde kvaliteten af dine skate t-shirts, kan du vende vrangen ud og vaske den ved 30-40 grader. På den måde kan farven på indersiden forsvinde lidt, men t-shirtens udvendige del forbliver den samme, og det samme gælder for printet. Tøj fremstillet af 100% bomuld krymper ikke ved normal vask, men kommer den i tørretumbleren vil det krympe. Så hvis du tror, ​​at den nuværende pasform allerede er i topklasse, foreslår vi, at du tørre den på gammeldags facon vha. et tørrestativ.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser