×
Menu

Skimboard tilbehør

Værd at vide

Skimboard grip, gør tricksene nemmere

Voks eller en skimboard traction pad er essentiel når det gælder skimboarding, især når du skal lære de fede tricks du går og dagdrømmer om. Ikke engang en pro kan lande en pop-shuvit hvis hans fod flyver væk under ham, imens han prøver at se sej ud.

Når det gælder skimboarding, bør du helst undgå en glat og ustabil overflade. Det er et must-do at vokse brættet, og hvis du gerne vil have endnu mere grip, bør du montere en form for skimboard traction pad. Især hvis du vil ud og surfe på bølgerne, er dette en sikker investering.

Hvilken type skimboard traction pad bør jeg købe?

Traction pads er generelt ret ens, det er opsætningen der størst forskel på. Nogle traction pads dækker et mindre område end andre, og nogle er lavet af mindre lapper, så du let kan personlige gøre dit setup. Mønstret kan også variere, men mønstret er mere en smagssag, eftersom alle vores skimboard traction pads virker rigtig godt.

Bør jeg anvende voks hvis jeg bruger traction pads?

ja, det er en meget god idé. En skimboard traction pad er ikke substitut for skimboard voks, det er supplement, som giver ekstra skimboard grip. Nogle gange når du er all-in på en bølge, kan din fod glide af din traction pad og ud på boardet. Med et ikke vokset board, vil din fod glide direkte af og du vil falde. Dette sker ikke hvis dit board er ordentligt vokset.

Hvad med en Skimboard taske?

Selvom et skimboard er lettere at transportere end et almindeligt surfboard, er en skimboard taske ret handy at have med hvis du er på farten. I denne kategori, kan du også finde et stort udvalg af forskellige skimboard tasker.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser