×
Menu

Rulleskøjte tilbehør

Værd at vide

Få en opgradering: De bedste side-by-side tilbehør

En passioneret rulleskøjteløber vil vide, at en quad eller side-by-side skøjte er så meget mere end det. Der er tusindvis af forskellige tilpasninger til dine rulleskøjter. Mens nogle tilpassede ændringer kun er af visuel værdi, vil noget side-by-side tilbehør optimere både din hastighed og skating oplevelse.

På denne side vil du finde alle slags reservedele og tilbehør til dine rulleskøjter; redskaber, pads og monteringsdele, snøre i forskellige farver og mønstre, inderstøvler og meget meget mere. I øjeblikket er en af vores mest populære produkter de stilede regnbuefarvede snører til Rio Skates, som er det perfekte tilbehør til at personalisere dine skøjter.

Du vil også kunne finde de populære Supreme Turbo rulleskøjtestøvler, hvortil du selv kan vælge hjulene i overensstemmelse med din smag. Hvis dine rulleskøjter har nogle ødelagte dele, vil du garanteret være i stand til at finde den givne del her.

Hvis du føler, at dine skøjter er en smule for stive, når du drejer, kan du nemt blødgøre deres feel en smule ved at vælge et sæt af blødere bøsninger, hvilket du også kan finde i denne kategori til rulleskøjte-tilbehør. Hvis du har det modsatte problem (at dine skøjter er for bløde) kan du også udskifte bøsningerne med nogle der er mere stive. Dette er et billigt skift, men du vil være forbløffet over, hvor stor en forskel udskiftning af bøsning vil give til din skating-oplevelse.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser