Glædelig Valentinsdag
Særlige tilbud og rabatter  -  Vis tilbud
×
Menu

Snesko

Snesko til de bedste eventyr

Snesko giver en enestående mulighed for at nyde vinterens smukke snedækkede landskaber. Det er fodtøj, der gør, at du kan fordele din vægt på en større overflade, så du ikke synker ned i sneen så let. På den måde bliver det muligt at indtage områder, der ville være ufremkommelige med almindelige vandrestøvler. Du kan bevæge dig rundt i åbne landskaber, bakker og stejle skråninger med det rette par snesko. Udover at du får glæde af naturen, får du også en meget billig træningsform, som det er let at komme i gang med.

Hvad er snesko?

Snesko er platforme til dine fødder, som giver et meget større fodaftryk og derved mindsker tendensen til at synke ned i sneen, når du går på den. Moderne snesko er en del mere avancerede end de gammeldags snesko, der bestod af trærammer og ruskindsbånd. Snesko er i dag lettere, stærkere og fås for eksempel også med klatrejern, så du kan have fodfæste på iset sne. De fæstnes til dine fødder med justerbare bindinger. Så hæng dine traditionelle snesko over ildstedet og tjek vores udvalg af moderne snesko.

Hvilke snesko skal jeg købe?

Dine snesko skal matche din vægt, sneforholdene samt det terræn du skal vandre i. Hver model har en anbefalet maximal belastning (vægt), som du ikke bør overskride. Belastningen inkluderer både din vægt, dit tøj, dine sko og det øvrige udstyr, du har med på dine vandreture.

Sneforholdene kan afgøre dit valg mellem 2 eller flere modeller. Hvis du skal ud i dyb puddersne med snesko, er modeller med større overflader at foretrække, da de lettere holder sig “flydende” end en mindre snesko. Egenskaber som “heel lifts”, lange snuder og klatrejern egner sig rigtig godt til klatre op i stejle terræner, men disse findes kun på modeller, der egner sig specifikt til bjergbestigning.

Husk, at der ikke findes dårligt vejr, men kun forkert påklædning. Klæd dig på i overensstemmelse med vejrforholdene. Hold dig ajour med vejrudsigten, tag dine mest behagelige vinterstøvler på og tag passende lag tøj på. Det er en god idé at have en rygsæk, der kan indeholde et ekstra lag tøj og andre fornødenheder som fx solcreme, vand, snacks og førstehjælpskit. Går du glip af noget lige nu? Så tag et kig på vores udvalg af vintertøj.

En anden sport, der har meget til fælles med snesko, er langrend. Hvis du er interesseret i at blive klogere på langrend, kan du tjekke vores udvalg af langrendsski og langrendsudstyr.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser