×
Menu

Klistermærker til løbehjul

  Filter
Mærker

Vis dine favoritter frem og gør dit gear unikt med klistermærker

Der er ikke meget, der gør det muligt for dig at lave et personligt statement på en nemt og effektivt måde. Den letteste måde at personliggøre dit løbehjul, din hjelm eller beskyttelsesudstyr er ved brug af klistermærker. Du kan nøje udvælge dig specifikke klistermærker eller plastre det til med så mange som muligt. så ingen længere kan se hvilken farve din hjelm originalt havde.

Og hvorfor ikke også pimpe din computer med et sejt løbehjulsklistermærke, så den skiller sig ud i mængden?

I denne kategori kan du finde klistermærker fra SkatePro og mærker fra diverse trick løbehjul. Uanset hvilket mærke løbehjul du foretrækker, så er der god chance for at finde både merchandise og klistermærker fra det mærke i vores udbud.

For omkring et år siden, skabte vores grafiske designere et nyt og unikt klistermærkeark, som du også kan finde i denne kategori. Det er også her, du finder den meget populære Figz klistermærkekollektion, som afbilleder nogle af de mest populære riders i verden. Disse klistermærker er et sandt samlerobjekt og er kun tilgængelige i en begrænset periode.

Løbehjul klistermærker - Støt dit favorit mærke

Alle klistermærker og klistermærkeark i denne kategori er printet på et stykke glansfuldt overfladebehandlet vinly, så klistermærkerne kan holde til vind og vejr og kan klæbes på alt - både indvendigt og ude. Så hvad venter du på?

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser