×
Menu

BMX skinneben og ankel beskyttelse

Sortering
Mærker
Størrelse
Nulstil

Sortering

Anvend

Mærker

NulstilAnvend

Størrelse
NulstilAnvend

Hvilken funktion har BMX skinnebens- og ankelbeskyttere?

BMX skinnebens- og ankelbeskyttere er helt afgørende for, at du kan undgå skader, når du kører BMX. Det anbefales alle - uanset om de er begyndere eller har meget erfaring - minimum at køre med beskyttelsesudstyr fra knæene og nedefter. Som du sikkert allerede ved, er der stor risiko for at få skader, når man begynder at lave tricks, så hvorfor ikke beskytte sig, så man kan køre BMX med ro i sindet?

BMX skinnebensbeskyttere forebygger mere end bare blå mærker og hudafskrabninger. Et slemt styrt kan være skyld i, at du ikke kan komme ud at køre BMX i uger eller måneder. BMX ankelbeskyttere har en lignende funktion, da de giver beskyttelse, når du støder anklen mod pedalen, samtidig med at de også giver støtte i området omkring anklen.

Hvilke BMX ankel- og skinnebensbeskyttere er de bedste?

De ideelle skinnebensbeskyttere giver god beskyttelse samtidig med, at du kan bevæge dig frit, når du har dem på. Beskyttere til BMX kan være både hårde og bløde, og du kan have dem under eller uden på tøjet afhængigt af din stil. Beskyttere med hårde skaller yder den bedste beskyttelse, men de er samtidig større, så man ofte er nødt til at have dem uden på tøjet. Lette beskyttere og ærmer bruger et blødere lag til beskyttelse, som bliver hårdt ved slag. Dem kan man både have på uden på og under tøjet. Både BMX ankelbeskyttere og skinnebensbeskyttere kan købes individuelt eller samlet.

Hvis du har behov for mere BMX beskyttelse, så tag et kig på hele vores udvalg af BMX beskyttelse

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser